02/12/2023
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Γιώργος Κωνσταντίνου: Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα, δεν λέγονται

Με άμεσο αλλά κατηγορηματικό τρόπο, ο Γιώργος Κωνσταντίνου έκανε σαφές ότι δεν θέλει να μιλήσει για την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής βρέθηκε σήμερα (19.11.2023) καλεσμένος στην εκπομπή «Δυο στις 10», στην ΕΡΤ1, με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου και τη Ζωή Κρονάκη. Και όταν η συζήτηση άρχισε να κατευθύνεται στα… προσωπικά, τη σταμάτησε.

Η Ζωή Κρονάκη αναρωτήθηκε: «Έτσι είσαστε και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις; Δηλαδή στους έρωτες, στις σχέσεις τις διαπροσωπικές, πάντα έτσι απλά, πάντα με το συναίσθημα;».

«Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα, δεν λέγονται» απάντησε, με χαμόγελο, ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ζωή Κρονάκη: Είχα διαβάσει μια συνέντευξη που είπατε ότι ο έρωτας σαν να πέρασε και δεν ακούμπησε κατά κάποιο τρόπο. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Γιώργος Κωνσταντίνου: Δεν θυμάμαι να έχω πει τέτοιο πράγμα γιατί δεν αναφέρομαι σε αυτά τα πράγματα. Δεν νομίζω δηλαδή ότι έχουν καμιά αξία.

Ζωή Κρονάκη: Αν αφήσουμε τον έρωτα, ας μιλήσουμε για τις διαπροσωπικές σχέσεις. Ήσασταν πάντα του συναισθήματος;

Γιώργος Κωνσταντίνου: Κοιτάξτε, συναίσθημα είχα πάντα. Ένιωθα πράγματα, δηλαδή είχα ευαισθησίες που λέμε και είναι φυσικό διότι πέρα από μια κατοχή και πάρα πολλά δεινά της χώρας μας…, από πολύ πόνο μέσα και αυτό, αντί να με κάνει εμένα έναν σκληρό άνθρωπο, γιατί άλλους τους έκανε πολύ σκληρούς και βίαιους, λειτούργησε ανάποδα. Έγινα πολύ συναισθηματικός.

 

Είδα τον πόνο, είδα την φτώχεια, είδα την δυστυχία, είδα τα πάντα και αυτό πέρασε σε ευαισθησία μέσα μου.

Πηγή: www.newsit.gr