27/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Γιώργος Θεοφάνους: Οι One το φοβήθηκαν, είπανε ότι θα βγούμε γυμνοί στη σκηνή της Eurovision;

«Τους έφτιαξε κάτι κοστούμια που φαίνονταν οι κοιλιακοί και τα μπράτσα τους, πολύ ωραία. Είναι η πρώτη φορά που το λέω νομίζω» περιγράφει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 και μίλησε για τη συμμετοχή των One στην Eurovision και τη στυλιστική εμφάνιση που φοβήθηκαν να ακολουθήσουν.

«Θυμάστε πόσοι έπεσαν να τη φάνε τη Μαρίνα Σάττι, όταν πρωτοβγήκε το τραγούδι της; Όταν τολμήσαμε κάποιοι να βγούμε να πούμε ότι “ακούστε το ξανά, ίσως να μην είναι έτσι όπως τα λέτε”, γύρισε ξαφνικά το πράγμα. Αντί να της ευχηθούμε να πάει καλά, καθόμαστε τώρα και κρίνουμε;», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Με τους ΟΝΕ ήταν η πρώτη φορά που είπαμε να δοκιμάσουμε με τον κουμπάρο μου και στυλίστα, Γιώργο Σεγρεδάκη, κάτι διαφορετικό στα παιδιά. Τους έφτιαξε κάτι κοστούμια που φαίνονταν οι κοιλιακοί και τα μπράτσα τους, πολύ ωραία. Είναι η πρώτη φορά που το λέω νομίζω», περιγράφει στη συνέχεια ο συνθέτης.

«Και φοβηθήκανε τα παιδιά. Είπαν: “θα βγούμε εμείς γυμνοί επάνω στη σκηνή στην τηλεόραση;”. Ήρθαν 6οι. Το λέμε ακόμα και σήμερα με τον Γιώργο ότι, εάν γινόταν αυτό το τρικ επάνω στη σκηνή, θα πήγαιναν καλύτερα.

Ήταν εξαιρετικά τα κοστούμια του Γιώργου και πολύ έξυπνα. Εκείνη τη χρονιά η τραγουδίστρια από τη Λετονία που κέρδισε άλλαζε ρούχο πάνω στη σκηνή», επισημαίνει ο Γιώργος Θεοφάνους.

  

«Τότε γίνονταν μόνο ανταλλαγές από τις επιτροπές. Θυμάμαι το ’92 με την Ευρυδίκη και κάποιες χώρες μας έλεγαν ότι “δεν μπορούμε να σας δώσουμε κάτι, γιατί ο διευθυντής σας πέρσι μας υποσχέθηκε αυτό και τελικά δεν μας έδωσε”. Τι είναι αυτό;», αφηγείται για τη δική του συμμετοχή στη Eurovision ο Γιώργος Θεοφάνους.

Πηγή: www.newsit.gr