03/03/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Γλυφάδα: Αυτός είναι ο Αιγύπτιος μακελάρης (εικόνα) – Law & Order

Ο άνθρωπος που πάγωσε το αίμα όλης της Ελλάδας σκορπώντας τον θάνατο μέσα στα γραφεία μιας από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες της Γλυφάδας, ο 76χρονος Αιγύπτιος Αριστείδης ελ Μπουράϊ απεικονίζεται στην φωτογραφία.

Ο επί 36 χρόνια εργαζόμενος στη δούλεψη της οικογένειας Καρνέση ήταν αυτός που την ξεκλήρισε δολοφονώντας την Μαρία Καρνέση αλλά και τον σύζυγό της Αντώνη Βλασσάκη και τον ηρωικό καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη που όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία μπήκε στη μέση για να τους σώσει από την δολοφονική μανία του δράστη.

Ο άνθρωπος που γεννήθηκε στην Αίγυπτο εργαζόταν για πάνω από τρεις δεκαετίες για την οικογένεια Καρνέση και ήταν αυτός που όταν – σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία – έμαθε ότι απολύεται αποφάσισε να εκδικηθεί και να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ήταν εκείνος που σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου έφτασε στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση και έχοντας γράψει από πριν το σενάριο το ακολούθησε κατά γράμμα «εκτελώντας» τους ανθρώπους που τόσα χρόνια τον είχαν υπάλληλό τους.

Πηγή: newsit.gr

Πηγή: lawandorder.gr