20/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Γρήγορης Πετράκος: «Είμαι χριστιανός μέχρι το κόκκαλο και μελετώ κατα γράμμα τα λόγια του Ιησού»

Ο τραγουδιστής από την πόλη της Πάτρας, αναφέρθηκε στην πίστη που έχει αλλά και στο ποσό βαθιά θρησκευόμενος είναι, κάνοντας λόγο μάλιστα ανοιχτά για το θέμα.

Πιο συγκεκριμένα, είμαι χριστιανός μέχρι το κόκκαλο υπό την έννοια ότι ακολουθώ κατά γράμμα και μελετώ τα λόγια του Ιησού αλλά θεωρώρε ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος μιλώντας στο Mega για την πίστη του στον Θεό, αλλά και την αγάπη του προς την σύζυγό του, Θεοφανία Παπαθωμά, και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Αφορμή για αυτή την επισήμανση στάθηκε μία ανάμνηση που θυμάται με το νεογέννητο τότε παιδί του: «Η Θεοφάνια γέννησε στο σπίτι και την επόμενη ημέρα πήγαμε για μπάνιο με το μωρό, τα ταμπού δεν τα μπορώ. Είμαι χριστιανός μέχρι το κόκκαλο υπό την έννοια ότι ακολουθώ κατά γράμμα και μελετώ τα λόγια του Ιησού αλλά θεωρώ ότι ο Χριστιανισμός μέσα έχει υποστεί τρομερές παραχαράξεις και τρομερές προσθήκες. Δηλαδή πολλές αλήθειες κρύφτηκαν και πολλές αλλοιώθηκαν».

Πως γνωρίστηκαν Γρηγόρης Πετράκου και Θεοφανία Παπαθωμά;

Ακόμη, ο τραγουδιστής μοιράστηκε και το πώς γνωρίστηκαν με την σύζυγό του Θεοφανία Παπαθωμά: «Η Θεοφανία έπεσε στο κεφάλι μου σαν κεραμιδί, μπήκε κατά λάθος εκεί που τραγουδούσα. Τραγουδούσα σε μια μουσική σκηνή, που ήταν στον πρώτο όροφο. Κάτω είχε εστιατόριο. Εκείνη έτρωγε στο εστιατόριο με τον θίασο που έπαιζε εκείνη την εποχή και ανέβηκε γιατί τουαλέτα ήταν μόνο πάνω. Και ανέβηκε, και είδε ότι γινόταν ένα live και για να μην ενοχλήσει, έμεινε να βλέπει τρία τραγούδια μέχρι να γίνει παύση ώστε να μπορέσει να περάσει και να πάει στην τουαλέτα. Μου είπε ότι μαγεύτηκε από τη φωνή μου. Της έφυγε ένα επιφώνημα, γιατί είναι αυθόρμητη και μου είπε “αγόρι μου, τι φωνάρα είσαι εσύ;” Έμεινα και της είπα ευχαριστώ», είπε ο Γρηγόρης Πετράκος.


Πηγή: www.diaforetiko.gr