02/12/2023
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Η Beyonce συζητά να τραγουδήσει στο εντυπωσιακό MSG Sphere, στο Λας Βέγκας

Σε συζητήσεις για εμφανίσεις στο μοναδικό MSG Sphere, τον εντυπωσιακό θόλο στο Λας Βέγκας που φιλοξενεί εκδηλώσεις μουσικής και ψυχαγωγίας βρίσκεται η Beyonce. 

To MSG Sphere στο Λας Βέγκας λειτουργεί από την εταιρεία, στην οποία ανήκει το Madison Square Garden, άνοιξε τον Σεπτέμβριο με τις εμφανίσεις των U2. Προς το παρόν, καμία άλλη μουσική παράσταση δεν έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί εκεί μετά τη λήξη των εμφανίσεων του συγκροτήματος της ροκ τον ερχόμενο Φεβρουάριο και η Beyonce θέλει να είναι η επόμενη που θα βρεθεί στη συγκεκριμένη σκηνή.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Beyonce βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις με τον εκτελεστικό πρόεδρο της MSG Networks, Τζέιμς Ντόλαν, για ένα σόου, η παραγωγή του οποίου θα έχει κόστος 10 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Sphere το 2024.

Η τραγουδίστρια της ποπ και R&B φέρεται ήδη να έχει επισκεφθεί τον χώρο μαζί με τη μητέρα και μάνατζέρ της, Τίνα Νόουλς και τον σύζυγό της, Jay-Z.

Τον περασμένο μήνα ολοκληρώθηκε η παγκόσμια περιοδεία «Renaissance» της Beyoncé. Νωρίτερα φέτος, τα στατιστικά του Forbes έδειξαν ότι τα έσοδα από τις συναυλίες της στα στάδια ανέρχονται σε πάνω από δύο δισεκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: www.newsit.gr