01/03/2024
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Η Χριστίνα Αλούπη στην Ελένη Μενεγάκη: Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου

Βόλτα με την Χριστίνα Αλούπη και τα παιδιά της στις στολισμένες βιτρίνες, έκανε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η κάμερα της «Ελένης» συνόδεψε την γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο σε έναν περίπατο με έντονο άρωμα από Χριστούγεννα.

Στην αρχή η Χριστίνα Αλούπη μίλησε στην «Ελένη» για το πώς βιώνει η ίδια τα Χριστούγεννα και όλη την περίοδο των γιορτών: «Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου, σαν παιδί τη γιορτάζω. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από τα παιδικά μου Χριστούγεννα , η μαμά και ο μπαμπάς μου το έκαναν όσο πιο μαγικό για εμάς. Έχω αδυναμία στα μελομακάρονα και στους κουραμπιέδες και τα φτιάχνω στην υγιεινή εκδοχή τους για να τα φάω χωρίς τύψεις. Θέλω τα παιδιά μου να διατηρήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και να τα αγαπούν όπως εγώ».

«Ευτυχώς τα παιδιά μου πιστεύουν στο Αϊ Βασίλη και περιμένουν τα δώρα των Χριστουγέννων. Τα παιδιά έχουν εγκλιματιστεί πλέον στην Ελλάδα, μπόρεσα να πάρω όλο το φορτίο πάνω μου. Ο σύζυγος ακόμα πηγαινοέρχεται από την Αμερική. Μια παιδοψυχολόγος μού είπε ότι είναι πιο σημαντικό ο γονιός να περνάει ποιοτικό χρόνο με το παιδί πάρα να είναι συνεχώς εδώ και να είναι απών», πρόσθεσε η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο.

Όταν ρωτήθηκε πώς αντέδρασε ο μεγάλος γιος της όταν γεννήθηκε ο αδερφός του απάντησε:

«Όταν γεννήθηκε ο μικρότερος γιος μου, ο μεγάλος ένιωσε ότι χάνει την κυριαρχία μέσα στο σπίτι. Όταν γέννησα το δεύτερο ο μεγάλος ήρθε στο μαιευτήριο να με δει, έβαλε τα κλάματα και μου ζήταγε να φύγουμε. Για πολύ καιρό ο μεγάλος μου γιος μού έλεγε να το πάμε πίσω το μωρό, να το γυρίσουμε. Η παιδοψυχολόγος μου είπε ότι ο μεγάλος μου γιος λίγο τον ζηλεύει ακόμα τον μικρό».

 

 

Πηγή: www.newsit.gr