17/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Φενέρμπαχτσε δεν αποσύρεται από το φετινό πρωτάθλημα Τουρκίας – Το καλοκαίρι η απόφαση για την επόμενη σεζόν

Η Φενέρμπαχτσε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε με περισσότερους από 25.000 οπαδούς, γνωστοποίησε πως η απόφαση για  απόσυρση από το πρωτάθλημα θα αποφασιστεί σε νέα Γ.Σ. στο τέλος της σεζόν.

Ολοκληρώθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Φενέρμπαχτσε, η οποία πραγματοποιήθηκε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» με πάνω από 25.000 οπαδούς της ομάδας, στην οποία ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Αλί Κοτς αποκάλυψε πως ο σύλλογος δεν θα αποσυρθεί άμεσα από το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο θα γίνει νέο Γ.Σ το καλοκαίρι, για να παρθεί η νέα απόφαση.

στην ομιλία του τόνισε πως η απόφαση για απόσυρση από το πρωτάθλημα θα αποφασιστεί σε νέα Γ.Σ. μετά το τέλος της σεζόν.

«Ενώ η μάχη μας για πρωτάθλημα συνεχίζεται, ας συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς να τα παρατήσουμε. Ας παίξουμε τα υπόλοιπα ματς με τους νέους μας. Ας αξιολογήσουμε την κατάσταση της αποχώρησης από το πρωτάθλημα για την επόμενη σεζόν.

Η άποψη ότι δεν πρέπει να αποσυρθούμε από το πρωτάθλημα έχει γίνει κυρίαρχη. Δεν σκεφτόμαστε να ‘παγώσουμε’ τις αθλητικές δραστηριότητες, γιατί πρέπει να προετοιμαστούμε για κάτι τέτοιο.

Όσα ζήσαμε στον αγώνα με την Τράμπζονσπορ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όσα έγιναν μετά τον αγώνα έγιναν οργανωμένα και προγραμματισμένα.

Η αστυνομία δεν μπορούσε να παράσχει την απαραίτητη ασφάλεια σε έναν αγώνα που ήταν βέβαιο ότι θα ήταν τεταμένος. Σήμερα βρισκόμαστε στη συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης έχει λάβει πολύ καλύτερα μέτρα ασφαλείας» ήταν τα λόγια του Αλί Κοτς.

 

Πηγή: www.newsit.gr