18/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΣΜΟΣ

Η Κέιτ Μίντλετον στο Σάντριγχαμ με τον Γουίλιαμ και τα παιδιά – Ίσως δει τον Κάρολο

Ευχάριστα νέα για την πορεία της υγείας της Κέιτ Μίντλεντον. Σχεδόν μια εβδομάδα αφού βγήκε από το νοσοκομείο, όπου έκανε επέμβαση στη κοιλιά, η πριγκίπισσα της Ουαλίας βγήκε από το σπίτι της, στο Γουίνδσορ.

Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, αφού πέρα από την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον, έγινε γνωστό ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο και έχει ξεκινήσει θεραπείες. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, όπως είχε γίνει γνωστό, θα συνέχιζε την αποθεραπεία της, στο σπίτι της οικογένειας στο Γουίνδσορ.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η αποθεραπεία της πάει εξαιρετικά καλά και σύμφωνα με τη Daily Mail, η Κέιτ Μίντλεντον μπόρεσε να συνοδεύσει τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά στο Σάντριγχαμ.

Είναι η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα της Ουαλίας βγαίνει από το Γουίνδσορ, όπου επέστρεψε ύστερα από την επέμβαση. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τα παιδιά τους ταξίδεψαν το πρωί της Παρασκευής (09.02.2024) για μίνι διακοπές στο Σάντριγχαμ, όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες και ο Βασιλιάς Κάρολος.

«Η Κάθριν αναρρώνει καλά» ανέφερε στον Richard Eden της Daily Mail ένας φίλος του, όπως αναφέρει. «Ανυπομονούσε να αλλάξει παραστάσεις και θα μπορεί να είναι χαλαρή στο Νόρφολκ, ενώ τα παιδιά θα ξεδίνουν με τον Γουίλιαμ», ανέφερε επίσης.

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε επέμβαση στη κοιλιά (χωρίς ποτέ να διευκρινιστεί ποιο ήταν το πρόβλημα που αντιμετώπισε) και έμεινε σχεδόν δυο εβδομάδες στην Κλινική του Λονδίνου. Πήρε εξιτήριο πριν από 12 μέρες και έκτοτε συνέχισε την αποθεραπεία της στο Γουίνδσορ.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, μαζί με τα παιδιά τους, να δουν τον βασιλιά Κάρολο, ανάλογα με τις ιατρικές συμβουλές, αφού ο Βρετανός μονάρχης πρέπει να προσέχει καθώς έχει ξεκινήσει τις θεραπείες για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Η οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ θα μείνει στο Anmer Hall, το τριών δωματίων σπίτι τους στο Σάντριγχαμ.

Πηγή: www.newsit.gr