14/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΕΛΛΑΔΑ

«Η Κυριακή μας είχε χάσει μωρό μετά από ξυλοδαρμό του 39χρονου», συγκλονίζει η θεία της 28χρονης

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη σοκαριστική δολοφονία έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων .

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο STAR η θεία της κοπέλας ο δράστης είχε απειλήσει πολλές φορές την 28χρονη και την είχε χτυπήσει σε σημείο που κάποια στιγμή έχασε και παιδί που είχε στα σπλάχνα της.

«Δεν έχουν βοήθεια από πουθενά οι γυναίκες. Ήρθε να ζητήσει βοήθεια και κρύφτηκαν», είπε για την μοιραία νύχτα.

«Την βλέπαμε χτυπημένη, είχε φύγει πολλές φορές από το σπίτι χτυπημένη, είχε πάει στην αστυνομία ξυπόλητη. Την είχε χτυπήσει, απειλούσε την μάνα της, την αδερφή της. Είχε χάσει και μωρό», πρόσθεσε.

«Δεν φταίνε μόνο οι αστυνομικοί αλλά όλοι, και το ανύπαρκτο κράτος. Είχαν προβλήματα, χωρίζανε. Θα το βρει από το Θεό», είπε από την πλευρά του ο θείος της κοπέλας.

Προκαταρκτική έρευνα για τους αστυνομικούς

Σε συνέχεια της υπόθεσης με τη σοκαριστική δολοφονία έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων σύμφωνα με πληροφορίες ελέγχονται οι τρεις αστυνομικοί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Πέραν της διοικητικής έρευνας, δηλαδή της ΕΔΕ, σε εξέλιξη βρίσκεται και δικαστική έρευνα για τους τρεις αστυνομικούς. Όπως ανέφερε το STAR από την εισαγγελία πρωτοδικών σε εξέλιξη βρίσκεται προκαταρκτική έρευνα για τους τρεις αστυνομικούς, που βρίσκονταν στο Α.Τ. την ώρα της δολοφονίας.

Αρχικά ελέγχονται για παράβαση καθήκοντος, αλλά πιθανόν, όπως αναφέρθηκε, να διευρυνθεί η έρευνα και για βαρύτερα αδικήματα.

Επίσης ο δράστης αναμένεται αύριο να απολογηθεί.


Πηγή: www.diaforetiko.gr