24/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Η ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. τα έβαλε και με συνάδελφό της – Η απόταξη αποφεύχθηκε στο… παρά πέντε – Law & Order

Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις προκύπτουν για τη δράση της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ., η οποία, προς το παρόν, διώκεται για ψευδείς βεβαιώσεις σε σημαντικές δίκες οικογενειακού δικαίου… Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN, η ίδια δεν δίστασε να τα βάλει και με… συνάδελφό της!

Ο αστυνομικός, έφτασε ένα βήμα πριν την απόταξη λόγω των κατηγοριών από την πρώην σύντροφό του, η οποία τον κατήγγειλε και χρησιμοποίησε, όπως φαίνεται σύμφωνα με τη σχετική δικογραφία, την «πρόθυμη» γνωστή ψυχολόγο, η οποία κατά παραγγελία γνωμάτευσε στο δικαστήριο… ό,τι χρειαζόταν, για να επιτευχθεί η συκοφαντική, όπως αποδείχτηκε, δίωξη.

Είναι εξαιρετικά πιθανό, αν δεν είχαν προκύψει οι αποκαλύψεις του Newsbomb.gr για τη δράση της ψυχολόγου, που οδήγησαν στην ποινική της δίωξη -ενώ η ίδια τέθηκε σε διαθεσιμότητα – η απόφαση της Δικαιοσύνης να ήταν διαφορετική και εις βάρος ενός, αθώου ανθρώπου…

Ο 45χρονος αστυνομικός, που υπηρετεί στην ΕΛ.ΑΣ. στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών από το 1998 και έχει διακριθεί για τις υπηρεσίες του, ενώ δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για κάτι, το περασμένο φθινόπωρο υπέβαλε μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του και κατά της ψυχολόγου-συναδέλφου του, για ψευδή ιατρική βεβαίωση, καθώς η τελευταία είχε γνωματεύσει ψευδώς ότι η… «εντολέας» της, ουσιαστικά, μπορούσε να αναλάβει τη φροντίδα του παιδιού τους μόνη της.

Σημειώνεται, ότι το φθινόπωρο του 2023 ήταν γνωστή η υπόθεση της ψυχολόγου, ενώ είχαν ήδη ξεκινήσει δύο παράλληλες έρευνες από το Εσωτερικών Υποθέσεων και την Εισαγγελία εις βάρος της, εν τούτοις η ίδια δεν πτοήθηκε καθόλου…

Τελικά ο αστυνομικός, με ασφαλιστικά μέτρα, πήρε την επιμέλεια του παιδιού (γεννήθηκε εκτός γάμου),καθώς όπως φάνηκε η πρώην σύντροφος ήταν ψυχικά ασθενής και ανίκανη να ασκήσει τη γονική επιμέλεια. Αρχικά ωστόσο το δικαστήριο είχε κρίνει «ψευδή» τη μήνυση του 45χρονου και ο ίδιος βρέθηκε ποινικά και πειθαρχικά κατηγορούμενος, με το ερώτημα της απόταξης.

Στις 19 Ιουνίου αθωώθηκε -κι αυτός όπως και τόσοι άλλοι- πανηγυρικά, από την Εισαγγελία Αθηνών, ενώ στις 3 Ιουλίου το συμβούλιο έθεσε την υπόθεση στο αρχείο.

Έργα και Ημέραι της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ.

Θυμίζεται ότι η εν λόγω αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα πριν από λίγες εβδομάδες. Στη συνέχεια η κατηγορία που άσκησε ο εισαγγελέας, προς το παρόν, είναι αυτή της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση, ενώ δίωξη ασκήθηκε και κατά πέντε μητέρων-πελατών της ψυχολόγου, για ηθική αυτουργία.

Η δικογραφία μετράει ήδη περισσότερες από 2.000 σελίδες, ενώ κομβικά στοιχεία για την υπόθεση προκύπτουν από την κατάσχεση που διατάχθηκε του προσωπικού υπολογιστή της ψυχολόγου, αλλά κυρίως από την άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου και την επακόλουθη καταγραφή συνομιλιών της, για αυτές τις υποθέσεις.

Λέμε προς το παρόν, διότι με εισαγγελική εντολή έχει σχηματιστεί αυτοτελής δικογραφία για να διερευνηθεί εάν έχει διαπραχθεί το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης ψυχικής βλάβης σε βάρος ανηλίκων κατά συρροή, «συνεπεία των μεθόδων που μετήλθε κατά την εξέταση των τέκνων των καταγγελλόντων ψυχικών βλαβών και υποβολή-χειραγώγηση συμπεριφοράς». Η έρευνα θα διενεργηθεί από την εξειδικευμένη σε θέματα ανηλίκων υπηρεσία, δηλαδή το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής με έδρα τη ΓΑΔΑ.

Επίσης έχει σχηματιστεί και μια ακόμη αυτοτελής δικογραφία η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Άρειο Πάγο, διερευνώντας τυχόν άλλα κακουργήματα της συγκεκριμένης, καθώς και λοιπών εμπλεκομένων, όπως δικηγόρων, δικαστικών λειτουργών αλλά και συναδελφών της αστυνομικών!

Το Newsbomb.gr αποκαλύπτει το κατηγορητήριο εναντίον της ψυχολόγου, καθώς και των τεσσάρων μητέρων.

Σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο βάσει του οποίου ασκήθηκαν οι διώξεις, η ψυχολόγος τελώντας σε πλήρη και θετική γνώση του ψεύδους των φρικωδών, όπως θα διαπιστώσετε, καταγγελιών, δεν δίσταζε να καταθέτει ένορκα τα ψεύδη αυτά… Οι μητέρες, δε, «με πειθώ, φορτικότητα, παραινέσεις και συμβουλές, έπειθαν την ψυχολόγο να καταθέτει ψευδώς εις βάρος των κατηγορουμένων».

Η δίκη έχει οριστεί για τις 2 Δεκεμβρίου του 2024.


Πηγή: lawandorder.gr