23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: Δεν είναι δυνατόν ο Κοκλώνης να αντιμετωπίζει το J2US σαν παιδικό του πάρτι και να κάνεις τρέλες

“Από όλες τις παραγωγές του, η μόνη που είναι χάλια είναι αυτή που παρουσιάζει ο ίδιος” δηλώνει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Τόσο στον Νίκο Κοκλώνη και το J2US όσο και την Ιωάννα Μαλέσκου και το νέο Tv Queen μίλησε με λόγο αιχμηρό ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης στη νέα του συνέντευξη, το μεσημέρι της Κυριακής,  

“Πρέπει να πω ότι μου κάνει εντύπωση γιατί από όλες τις παραγωγές που κάνει ο κ. Κοκλώνης, η μόνη που είναι χάλια είναι αυτή που παρουσιάζει ο ίδιος.

Οι υπόλοιπες είναι καλές παραγωγές. Δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεις μια εκπομπή, 7 ωρών, πόσο είναι, λες και είναι το προσωπικό σου παιδικό πάρτι και να κάνεις τρέλες” υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο κριτικός κινηματογράφου.

Όσον αφορά, δε, τη νέα παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη και την τηλεοπτική επάνοδο της Ιωάννας Μαλέσκου, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης κυριολεκτικά ξεσπάθωσε και τόνισε τα εξής.

“Αν κρίνω από το τρέιλερ, το TV Queen μου φαίνεται χυδαίο. Ιδανικά θα έπρεπε να αντιδράσει και η ΕΣΗΕΑ αλλά κυρίως θα έπρεπε να αντιδράσουν όλες οι παρουσιάστριες της πρωινής και της μεσημεριανής ζώνης. Γιατί τις παρουσιάζει σαν τσόκαρα.

Όταν βάζεις στο τρέιλερ δέκα κορίτσια σε ένα λεωφορείο να φέρονται σαν φτηνά τσ…. τα οποία κάνουν οτιδήποτε για μια καριέρα στην τηλεόραση, είναι σαν να υπονοείς ότι όλες αυτές που είναι στην πρωινή και στη μεσημεριανή ζώνη δεν είναι κάτι άλλο παρά αυτό στο επιτυχημένο του”.

“Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει φαγωθεί να μας λέει ότι είναι μορφωμένη κοπέλα, ότι ξέρει καλά ελληνικά και πάει και παρουσιάζει αυτή την εκπομπή; Δηλαδή βάζει τα χέρια της και βγάζει τα μάτια της.

Μέχρι τώρα μόνο αποτυχίες έχει κάνει η Μαλέσκου”.

Πηγή: www.newsit.gr