22/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΕΛΛΑΔΑ

«Ήταν ένας άγγελος, είχε όνειρο να κάνει οικογένεια» – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού

Με τι λόγια μπορεί κανείς να παρηγορήσει την οικογένεια του αδικοχαμένου 31χρονου αστυνομικού που ξεψύχησε τη στιγμή που καταπλακώθηκε από συντρίμμια κτηρίου στο Πασαλιμάνι, στην προσπάθειά του να βγάλει ένα έξτρα μεροκάματο προκειμένου να συμπληρώσει τον πενιχρό μισθό του ειδικού φρουρού;

Μάλιστα, συντετριμμένος ο πατέρας του Αγαθάγγελου Παπαδόπουλου έκανε λόγο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε ότι ο ο γιος του είχε όνειρο να γίνει αστυνομικός και να κάνει τη δική του οικογένεια: «Είχε όνειρο να φύγει από το χωριό, να πάει στην αστυνομία, να κάνει οικογένεια, να ζήσει μια όμορφη ζωή. Του είχα μιλήσει την προηγούμενη ημέρα. Τον είχα ρωτήσει αν θα ανέβει με την αδελφή του για το Πάσχα. Τι να πω… ήταν ένας άγγελος, το χαμόγελό του, η ψυχή του, τι άλλο να σας πω».

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, οι γονείς του 31χρονου που μένουν στα Γρεβενά, θεώρησαν ότι κάποιος προσπαθεί να τους εξαπατήσει όταν αστυνομικοί τους κάλεσαν και τους ενημέρωσαν ότι ο γιος τους είναι στο νοσοκομείο της Νίκαιας.

Μετά από τρία τηλεφωνήματα και αφού τους διαβεβαίωσε ο διοικητής του 31χρονου αστυνομικού ότι έχει σημειωθεί δυστύχημα, οι γονείς ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Αθήνα σοκαρισμένοι. Πρώτη έφτασε στο νοσοκομείο η αδερφή του 39χρονου.

Ελεύθεροι οι εργαζόμενοι – Κακουργηματική δίωξη στον εργολάβο

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, οι εργαζόμενοι που είχαν συλληφθεί μετά την κατάρρευση του κτιρίου αφέθηκαν ελεύθεροι και δεν τους ασκήθηκε ποινική δίωξη. Σε βάρος του εργολάβου ωστόσο ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη και ο ίδιος απολογείται αυτή την ώρα στον ανακριτή. Ο ίδιος φέρεται να είχε κάνει αίτηση για απλή ανακαίνιση και όχι για ολική.


Πηγή: www.diaforetiko.gr