23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο: Δε πρόκειται να σχολιάσω τα του οίκου μου

«Δεν σχολιάζω θέματα συνεργατών εντός του ΣΥΡΙΖΑ, είτε είναι πρώην πολιτικά στελέχη είτε είναι επαγγελματίες», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 30.04.2024, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τη συνεργασία του κόμματος με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.

«Δεν σχολιάζω είτε πρόκειται για συμβούλους, για εργαζομένους της Κουμουνδούρου, όπως θες πες το. Δεν σχολίαζω τα του οίκου μου» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. «Τα πιστεύω μου είναι ξεκάθαρα και όλος ο κόσμος τα ξέρει. Από εκεί και πέρα χτίζουμε ένα κοινωνικό μέτωπο» συμπλήρωσε για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο που από χθες, κυκλοφορεί η είδηση ότι εντάσσεται στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πιστεύω ότι δεν έχω ανάγκη επικοινωνιολόγου» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, διευκρινίζοντας ότι «εγώ χαράζω την προσωπική επικοινωνιακή στρατηγική αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να χτίσουμε μια κυβερνητική παράταξη με δομές και όργανα. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη».

Σε άλλο σημείο σχολιάζοντας το μπόνους για τους δημόσιους υπαλλήλους, είπε ότι «δεν πρέπει να υπάρχουν αντίποινα για τους δημοσίους υπαλλήλους όταν αλλάζει η κυβέρνηση ούτε να δίνουμε μπόνους όταν αυτοί είναι φίλα προσκείμενοι…».

Για το σπίτι του, σχολίασε: «Δε μετάνιωσα που άνοιξα το σπίτι μου. Να το κάνουν όλοι. Όταν είσαι πολιτικός και ζητάς από τον πολίτη να σου εμπιστευτεί τη ζωή του, πρέπει να είσαι διάφανος».


Πηγή: www.diaforetiko.gr