03/03/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΥΠΡΟΣ

«Κατευθυνόμενο» το δημοσίευμα για Βαρώσι λένε αρμόδιες πηγές

Κατευθυνόμενα δημοσιεύματα που επιχειρούν να υπονομεύσουν τις προσπάθειες για επάνοδο στον διάλογο για λύση του Κυπριακού χαρακτήρισαν πηγές που μίλησαν στο ΚΥΠΕ δημοσίευμα της Βρετανικής Daily Εxpress η οποία κάνει λόγο για μετατροπή των Βαρωσίων σε Λας Βέγκας με τεράστιες επενδύσεις υποστηρίζοντας ότι ένα ξενοδοχείο ανήκει στην βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

: Προειδοποιεί ο Αβέρωφ για πιθανή κατάρρευση της νέας προσπάθειας στο Κυπριακό: «Το σκλαβωμένο κομμάτι του νησιού θα είναι μαχαίρι στο λαιμό του ελεύθερου νησιού»

Τονίζοντας ότι πέρσι η Κυβέρνηση της χώρας είχε διαψεύσει τους εν λόγω ισχυρισμούς, που ανακυκλώνονται για άλλη μια φορά, οι ίδιες πηγές σημείωσαν στο ΚΥΠΕ ότι «πρόκειται για κατευθυνόμενα δημοσιεύματα που επιχειρούν να υπονομεύσουν τις προσπάθειες για επάνοδο στον διάλογο για λύση του Κυπριακού».

Είναι δημοσιεύματα, υπογράμμισαν, προς την κατεύθυνση δημιουργίας στεβλών εντυπώσεων και πρόσθετων προβλημάτων αντί υποστήριξης της προσπάθειας άρσης του αδιεξόδου. Εξάλλου, πρόσθεσαν, οι αρμόδιες υπηρεσίες διερευνούν πάντοτε κάθε ισχυρισμό, από όπου κι αν προέρχεται.Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Πηγή: omegalive.com.cy