24/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Κατερίνα Στικούδη: «Θηλάζω παντού και συνέχεια, δημόσια, κανονικά»

Για τα δύο παιδιά της, τον γάμο με τον Βασίλη Σερίφη αλλά και την απόφασή της να θηλάζει δημοσίων, μίλησε η Κατερίνα Στικούδη.

Στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι της Κυριακής (07.07.2024) μίλησε η Κατερίνα Στικούδη και αναφέρθηκε στην οικογένεια με τον Βαγγέλη Σερίφη αλλά και για τον δημόσιο θηλασμό. «Κάποια στιγμή έκλεισα τα μάτια μου και μας είδα σε ένα σπίτι μόνους μας, και δε μου άρεσε», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

«Με τον Βαγγέλη αισθάνομαι σιγουριά, είναι πολύ υποστηρικτικός σε όλα, έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια. Δεν πιστεύω ότι έχω δυο τώρα» εξομολογήθηκε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Και πρόσθεσε: «Με ψυχραιμία όλα γίνονται… Πρέπει να αισθανόμαστε παραγωγικές οι γυναίκες, να κάνουμε όμορφα πράγματα, να δουλεύουμε, να έχουμε αυτή την έκφραση, δε μπορώ να ζήσω χωρίς τη δουλειά μου. Την ισορροπία με τον Βαγγέλη κάπου τη βρίσκουμε και κάπου τη χάνουμε. Το θέμα είναι να τη βρίσκουμε σύντομα γιατί δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε χρόνο.

Θηλάζω παντού και συνέχεια… Δημόσια, κανονικά, θα τον σκεπάσω και θα κάνω τη δουλειά μου. Οι γυναίκες δε πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικές μεταξύ μας, η καθεμιά κλάνει ό,τι μπορεί. Χρειάζεται υπομονή, είναι κάτι που εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη μου δεν είχα πολύ γι’ αυτό και θήλασα μόνο τρεις μήνες.

Προβληματιζόμουν μήπως κάτι δεν πήγαινε καλά με εμένα… Τώρα που το ζω δεύτερη φορά δε μετράω πια, δεν έχω το χρονόμετρο, το μωράκι θα τρώει όποτε και όσο θέλει. Χωρίς άγχος. Τη βάπτιση την ετοιμάζουμε για αρχές Σεπτέμβρη» είπε ακόμα η Κατερίνα Στικούδη που δε δίστασε να θηλάσει τον πέντε μηνών γιο της και μπροστά στην κάμερα.

Τέλος, η Κατερίνα Στικπύδη δήλωσε πως δεν δέχεται σχόλια που έχουν να κάνουν με την εξωτερική εμφάνιση άλλων ανθρώπων αφού είπε πως κανείς δε μπορεί να υποδείξει στον άλλον πόσο θα φάει και τι θα φορέσει.

Πηγή: www.newsit.gr