23/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΚΕΔΕ: ΠΑΣΟΚος δήμαρχος προτίμησε ΝΔ από Δούκα

Εξελέγη δήμαρχος Ρόδου με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, νικώντας στο δεύτερο γύρο τον «γαλάζιο» υποψήφιο και νυν δήμαρχο Αντώνη Καμπουράκη. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κολιάδη, που κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή στη Ρόδο η οποία από πολλούς …«παρομοιάστηκε» τηρουμένων των αναλογιών με την μεγάλη νίκη του Δούκα απέναντι στον Μπακογιάννη.

Ωστόσο ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αλέξανδρος Κολιάδης λίγους μήνες μετά τις εκλογές άλλαξε …«ρότα». Ο κ. Κολιάδης θα είναι υποψήφιος για το Δ.Σ της ΚΕΔΕ με τον στηριζόμενο από τη Νέα Δημοκρατία, νυν πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Λάζαρο Κυρίζογλου! Μάλιστα! Ο ΠΑΣΟΚος δήμαρχος προτίμησε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ και θα επιδιώξει την εκλογή του στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ.

Ουσιαστικά επέλεξε την …σιγουριά της εκλογής και γύρισε την πλάτη στον επίσημο εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ το δήμαρχο Αθηναίων Χ. Δούκα που επίσης θα διεκδικήσει την προεδρία της ΚΕΔΕ, αφού θα είχε λιγότερες πιθανότητες εισόδου στο Δ.Σ της ΚΕΔΕ με τα «πράσινα» χρώματα.

Ο ελληνοσπανός Αλέξανδρος Κολιάδης που γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1975 από Έλληνα πατέρα και Ισπανίδα μητέρα, έκανε την μεγάλη «ντρίμπλα» στο ΠΑΣΟΚ και μπήκε στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο.

Πάντως εκεί στο ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να πέφτουν από το «σύννεφα», αφού ο κ. Κολιάδης είχε εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές με το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο του Αν. Καμπουράκη και μάλιστα είχε χρηστεί αρχικά Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου) και τον Μάιο του 2020 Πρόεδρος του ΠΡΟΤΟΥΡ (Οργανισμός Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού).

Πηγή: www.aftodioikisi.gr