23/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Την ανάγκασαν να αποκαλύψει πως παλεύει με τον καρκίνο υπό την απειλή της διαρροής του θέματος

Η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πως αναγκάστηκε να αποκαλύψει δημόσια ότι πάσχει από καρκίνο και ότι υποβάλλεται σε προληπτικές χημειοθεραπείες.

Η σοκαριστική αποκάλυψη που έκανε η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο φέρεται να έγινε εσπευσμένα για να προλάβουν τη διαρροή της είδησης στον Τύπο, σύμφωνα με την Dailymail.

Η Κέιτ Μίντλετον επιβεβαίωσε ότι έχει καρκίνο και υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία» σε ένα μήνυμα που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 22 Μαρτίου 2024.

Σύμφωνα όμως με καλά πληροφορημένη πηγή που επικαλείται η MailOnline η χρονική στιγμή που αποφάσισε να το κάνει δεν σχετίζεται με μία προσωπική της απόφαση αλλά είχε προηγηθεί εκβιασμός προς την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Συγκεκριμένα φαίνεται πως κάποιος γνώριζε για την κατάσταση της υγείας της με αποτέλεσμα η Κέιτ Μίντλετον να μην έχει άλλη επιλογή από το να βιαστεί να κάνει την αποκάλυψη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το παλάτι του Κένσινγκτον είχε γίνει αποδέκτης μηνυμάτων για τη διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον με αποτέλεσμα να μην αφήνει πολλά περιθώρια στην πριγκίπισσα της Ουαλίας από το να δημοσιοποιήσει την κατάστασή της.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει ωστόσο αν η πληροφορία έχει διαρρεύσει από την London Clinic, στην οποία βρισκόταν η Κέιτ ή από κάπου αλλού.

«Όποιος κι αν ήταν ο λόγος, η καθολική επιδοκιμασία που εισέπραξε η Κέιτ επιβεβαίωσε ότι ήταν η σωστή απόφαση», ανέφερε η πηγή.

Μετά από εβδομάδες εικασιών και θεωριών συνομωσίας για την πριγκίπισσα της Ουαλίας και την κατάσταση της υγείας, η Κέιτ Μίντλετον μίλησε ανοιχτά για τη μάχη της με τον καρκίνο, αποκαλύπτοντας πως υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον δεν δίστασε να μιλήσει για το τεράστιο σοκ μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο και τους απίστευτα δύσκολους μήνες που βίωσε η οικογένειά της.

Η μορφή του καρκίνου από τον οποίο πάσχει δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής με την Κέιτ Μίντλετον να έχει θετικές σκέψεις για την ανάρρωσή της και να είναι σε καλή διάθεση, περιγράφοντας πως είναι καλά και δυναμώνει κάθε μέρα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ επικεντρώθηκαν από την πρώτη στιγμή στα τρία παιδιά τους, αφιερώνοντας χρόνο για να τους μιλήσουν με τον κατάλληλο τρόπο για την κατάσταση της υγείας της.

Ο βασιλιάς Κάρολος, που διαγνώστηκε επίσης με καρκίνο τον Φεβρουάριο, λέγεται ότι είναι περήφανος για την αγαπημένη του νύφη και για το θάρρος της να μιλήσει ανοιχτά για τη θεραπεία της και παρέμεινε σε στενή επαφή μαζί της τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο ίδιος έκανε ένα διάλειμμα από τα δημόσια καθήκοντά του καθώς συνεχίζει να υποβάλλεται στη θεραπεία του, εξακολουθεί να εκτελεί επίσημα καθήκοντα από το παλάτι.

Η βασίλισσα Καμίλα είπε το περασμένο Σαββατοκύριακο πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι ενθουσιασμένη από την υποστήριξη του κοινού όταν συνάντησε δύο αδερφές που κρατούσαν μηνύματα «στείλτε την αγάπη μας στην Κέιτ».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αναμένεται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά του αφού τα παιδιά του επιστρέψουν στο σχολείο μετά τις διακοπές για το Πάσχα.


Πηγή: www.diaforetiko.gr