17/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή ανηλίκων

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της αιματηρής συμπλοκής ανάμεσα σε ανήλικους μαθητές στην περιοχή της Κέρκυρας σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο, που δημοσιεύει το kerkira-simera.gr, φαίνεται με πόσο βίαιο τρόπο οι δύο μαθητές, 14 και 17 ετών πιάνονται στα χέρια, πέφτουν στο έδαφος ενώ δεκάδες άτομα γύρω τους παρακολουθούν.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι αρχικά λογομάχησαν μέχρι που ο ένας τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον άλλο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.  Από την επίθεση τραυματίστηκε και ένας 49χρονος Ιταλός που βρέθηκε στο σημείο και προσπάθησε να τους χωρίσει.

Το επεισόδιο, όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ, σημειώθηκε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι μπροστά στα μάτια ανύποπτων περαστικών στην πλατεία Σαρόκο.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν στο Νοσοκομείο τους ανήλικους και τον Ιταλό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 17χρονος τραυματίας πρόκειται να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στο πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων γιατί θα χρειαστεί αγγειοχειρουργική επέμβαση καθώς διαπιστώθηκε αγγειακό ανεύρυσμα εξαιτίας του τραυματισμού.


Πηγή: www.diaforetiko.gr