10/12/2023
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό – Δείτε LIVE πού υπάρχουν προβλήματα

Αυξημένη είναι η κίνηση σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας, με τα πρώτα προβλήματα να σημειώνονται από νωρίς το πρωί. Την ίδια ώρα, καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Αττική Οδό.

Συγκεκριμένα, η κίνηση είναι αυξημένη στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου, αλλά και στα δύο ρεύματα της Αθηνών-Λαμίας. Ίδια εικόνα επικρατεί και στην κάθοδο του Κηφισού, στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας και της Βασ. Κωνσταντίνου.

Δείτε LIVE πού έχει κίνηση

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

  • Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: Άνω των 30΄ Φυλής-Κηφισίας.
  • Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 5′-10΄ Πεντέλης-Κηφισίας.
  • Καθυστερήσεις στην Περ. Υμηττού: 5′-10′ Πλακεντίας-Κηφισίας.

Στάση εργασίας για τα ταξί – Ποιες ώρες τραβούν χειρόφρενο

Απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινούν από την σήμερα 16 Νοεμβρίου τα ταξί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ).

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας σήμερα 16 Νοεμβρίου από τις 09.00 έως τις 16.00 και 24ωρη απεργία την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, αντιδρώντας στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο «Μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής».

Κατά την ημέρα της στάσης εργασίας, την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας από την λεωφόρο Αθηνών προς το υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια προς το υπουργείο Μεταφορών, όπου θα κατατεθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας. Η προσυγκέντρωση ορίστηκε για τις 9.30 το πρωί, στην συμβολή της οδού Σπύρου Πάτση με την λεωφόρο Αθηνών.


Πηγή: www.enikos.gr