05/03/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Κώστας Αποστολάκης: «Εγώ είμαι ερωτευμένος με τον Χριστό»

Αποκλειστικά στην τηλεοπτική κάμερα του «Πάμε Δανάη» παραχώρησε δηλώσεις ο Κώστας Αποστολάκης.

Ο ηθοποιός συμμετέχει στην παράσταση «Πες μου ότι είναι ψέμα – Επιχείρηση Ωρωπός» στο θέατρο Νους και μίλησε για την κωμωδία.

«Η κωμωδία στηρίζεται στην ψυχολογία. Δεν μπορείς να ανέβεις στη σκηνή και να πεις αστεία αν στο καμαρίνι είσαι μαλωμένος. Δεν μου έχει τύχει ποτέ να παίζω κωμωδία και να μη γελάει κάνεις. Τα κοινά είναι διαφορετικά και βλέπεις πως ενώνονται οι άνθρωποι. Με θέματα θρησκείας δεν θα κάνω ποτέ χιούμορ», είπε.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως όταν ήταν έτοιμος να παρατήσει την υποκριτική, βρήκε ένα ποίημα στη μηχανή του και το θεώρησε σημάδι για να μην το κάνει.

«Είμαι μόνος μου. Δεν θέλω να ερωτευτώ, γιατί ο έρωτας είναι ένα άχρηστο συναίσθημα. Ο έρωτας είναι ο πλήρης οδηγός της εξάρτησης. Εγώ θέλω να έχω θείο έρωτα, να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό. Δεν ήμουν καλός μπαμπάς και έχω μετανοήσει».

Ο Κώστας Αποστολάκης συμμετέχει στη σειρά «Στα Σύνορα», η οποία έχει αγαπηθεί από το κοινό. Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που έρχονται στο θέατρο και του λένε πόσο γελάνε.

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Πασχάλης Τερζής έρχονταν και μου έδιναν στο χέρι το cd τους να το παίξω στο μαγαζί μου. Τον αγαπώ τον Μαζωνάκη, είναι σπουδαίο παιδί. Είναι καλλιτεχνάρα και έχει ψυχή. Το παιδί είναι genius, ξέρει ποιος πελάτης κάθεται και σε ποιο τραπέζι στο μαγαζί που τραγουδάει».


Πηγή: www.diaforetiko.gr