06/12/2023
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Κώστας Νικούλι: Η ρατσιστική ατάκα που τον «πάγωσε» – «Δεν έχουμε αλλάξει σε αυτό το κομμάτι»

Στην Ελένη Μενεγάκη μίλησε ο Κώστας Νικούλι. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, και στον ρατσισμό που αντιμετωπίζει ακόμα και σήμερα.

Ο Κώστας Νικούλι αποκάλυψε τον ρατσισμό που εξακολουθεί να βιώνει λόγω της καταγωγής του, σχολιάζει τον λόγο που ασχολείται ο κόσμος με τη διαφορά ηλικίας των ζευγαριών, κυρίως όταν η γυναίκα είναι μεγαλύτερη και τέλος αποκαλύπτει πως πήγε για ψυχοθεραπεία για να είναι καλύτερος σύντροφος.

Για τον ρατσισμό που συνεχίζει να αντιμετωπίζει μετά από τόσα χρόνια, ο δημοφιλής ηθοποιός είπε στην εκπομπή «Ελένη»: «Μάλλον δεν έχουμε ξεπεράσει τον ρατσισμό. Μία συνεργάτιδα έλεγε για κλοπές αυτοκίνητων στην περιοχή μου και γύρισε και μου είπε: μάλλον Αλβανοί το έχουν κάνει και «πάγωσα». Στεναχωριέμαι για το γεγονός ότι δεν έχουμε αλλάξει στο κομμάτι του ρατσισμού».

Αναφορικά με τη διαφορά ηλικίας που έχει από την σύντροφό του, που είναι και η ίδια ηθοποιός, ανέφερε: «Με την σύντροφό μου δεν γίνεται να μην φέρνουμε τη δουλειά στο σπίτι, αλλά υπάρχει και άλλη επικοινωνία ώστε να συνδέεσαι με τον άλλον. Η διαφορά ηλικίας σε ένα ζευγάρι είναι θέμα πατριαρχίας δηλαδή άλλες απαιτήσεις έχουμε από έναν άντρα και άλλες από μια γυναίκα. Άνθρωποι που με αγαπάνε ποτέ δεν σκέφτηκαν αρνητικά για την διαφορά ηλικίας με την σύντροφό μου».

«Αγαπάω τον άνθρωπο μου έτσι όπως είναι χωρίς να σκέφτομαι το οτιδήποτε. Λέμε ότι έχουμε ξεπεράσει κάποια θέματα στο κομμάτι της ηλικιακής διαφοράς αλλά αυτά είναι που μας επηρεάζουν ακόμα. Ας είμαστε λίγο πιο ήρεμοι, ας δούμε λίγο τα θέματα μας και να μπούμε στη διαδικασία αυτοβελτίωσης», πρόσθεσε.

Ενώ παραδέχθηκε: «Κάνω ψυχοθεραπεία και είναι από τα καλυτέρα πράγματα που έχω κάνει. Το έναυσμα για να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία ήταν η συμβίωση με τον άνθρωπο μου».

Σχετικά με την παράσταση που συμμετέχει ο Κώστας Νικούλι δήλωσε: «Η παράσταση μας λέγεται Ulster American στο θέατρο Αθηνά κάθε Δευτέρα και Τρίτη».

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του Κώστα Νικούλι στην εκπομπή «Ελένη» του MEGA:

 

 

Πηγή: www.newsit.gr