23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Νονός βίαζε το βαφτιστήρι του επί 3 χρόνια στο Ηράκλειο

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Κρήτης, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ένας 18χρονος κατήγγειλε πως ο νονός του τον βίαζε από τα 9 έως τα 12 χρόνια του.

Βρήκε, όπως είπε, τώρα την δύναμη, ύστερα από περίπου 7 χρόνια που είχε σταματήσει να τον βιάζει, προκειμένου να κάνει γνωστή την κόλαση που ζούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από tη neakriti, η αστυνομία εδώ και καιρό ερευνούσε την καταγγελία και προσπαθούσε να στοιχειοθετήσει την υπόθεση μέχρι που χθες το βράδυ προχώρησε στη σύλληψη του 50χρονου ύστερα από συντονισμένη προσπάθεια.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος ασχολείται με τη μουσική και δίδασκε στο παιδί μουσική και με αυτό το πρόσχημα έβρισκε την ευκαιρία να βρεθεί πολλές φορές μόνος μαζί του.

Σε σοκ οι γονείς του 18χρονου

Ο 18χρονος κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο 50χρονος σήμερα νονός του ότι για τρία χρόνια στην τρυφερή ηλικία των 9 ετών είχε μετατραπεί στον απόλυτο βασανιστή του. Τόνισε πως χρειάστηκε υποστήριξη για να βρει τη δύναμη να καταγγείλει όλα όσα είχε ζήσει.

Για πολλά χρόνια κατηγορούσε τον ίδιο του τον εαυτό ότι δηλαδή μπορεί να έφταιγε ο ίδιος που συνέβαιναν όλα αυτά σε βάρος του. Πίστευε για χρόνια, ακόμη και ως έφηβος ότι εκείνος το είχε προκαλέσει και χρειάστηκε ψυχολογική στήριξη για να μπορέσει να μιλήσει. Οι γονείς του 18χρονου βρίσκονται σε σοκ καθώς ο 50χρονος ήταν άνδρας της απολύτου εμπιστοσύνης τους.

Πηγή: www.enikos.gr