26/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Στη φυλακή ο 50χρονος νονός που ασέλγησε στο βαφτιστήρι του – «Με προκάλεσε, έχει γίνει 2 φορές»

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 50χρονος νονός, που κατηγορείται ότι ασέλγησε στο βαφτιστήρι του, από την τρυφερή ηλικία των 9 έως 12 ετών, στην Κρήτη.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το neakriti.gr, ομολόγησε ορισμένες από τις πράξεις του και κατά πληροφορίες δήλωσε συντετριμμένος και άρρωστος. Πλέον αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Τριπόλεως.

Ο 50χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και πορνογραφικό υλικό, φέρεται να έχει αποδεχτεί κάποιες πράξεις που του αποδίδονται. Η απολογία ξεκίνησε περίπου στις 12:30 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής και στις 14:00 το μεσημέρι είχε επιστρέψει στον Εισαγγελέα προκειμένου να αποφασιστεί ή όχι η προφυλάκισή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας παραδέχτηκε ότι η πράξη είχε γίνει δύο φορές στο γραφείο του και το σπίτι του όμως το προκάλεσε ο νεαρός.

Από την πλευρά του ο νεαρός έχει ισχυριστεί ότι έχει συμβεί περισσότερες από 10 φορές και χωρίς να το θέλει.

Το βίντεο

Πληροφορίες του neakriti.gr, αναφέρουν ότι υπάρχει και πορνογραφικό υλικό που δείχνει την αποτρόπαιη πράξη του. Ειδικότερα, το βίντεο φέρεται να τράβηξε ο 50χρονος, για να το έχει ως απόδειξη ότι το παιδί, που τότε ήταν 15 ετών, τον προκάλεσε. Όπως είπε, στο βίντεο, φαίνεται ότι η ερωτική πρωτοβουλία ήρθε από τον νεαρό. Επίσης, υποστήριξε ότι το περιστατικό συνέβη στο γραφείο του και το κατέγραψε μόνο και μόνο για την περίπτωση που του ζητηθούν ευθύνες κάποια στιγμή.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι ουδέποτε πείραξε τα κορίτσια και απέδωσε τις αναφορές τους σε υπερβολές των οικογενειών, μετά το σοκ των αποκαλύψεων.

Κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια και παιδική πορνογραφία

Η σύλληψή του έγινε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, ενώ εις βάρος του έχουν ασκηθεί διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τελεσθείσα και σε απόπειρα.

Επίσης κατηγορείται και για πορνογραφία ανηλίκων με τη μορφή παραγωγής και κατοχής μέσω πληροφοριακών συστημάτων, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, αφού στην κατοχή του φαίνεται πως βρέθηκε κάρτα μνήμης με πορνογραφικό υλικό.

Το ιστορικό της κακοποίησης

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται από τα Χριστούγεννα, όταν ο νονός επισκέφθηκε τους κουμπάρους του. Ωστόσο το βαφτιστήρι αρνήθηκε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί του.

Όταν οι γονείς ζήτησαν από το παιδί εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του, αυτό ξέσπασε και αποκάλυψε τα όσα είχαν συμβεί και ότι είχε πέσει θύμα ασέλγειας από τον νονό του.

Παράλληλα, αναφορές υπάρχουν και για την αδερφή του νεαρού, που σήμερα είναι 24 ετών και την ανήλικη αδερφή του άλλου βαφτιστηριού του, που είναι σήμερα 17 ετών. Σύμφωνα με τους αναφορές τους, οι πράξεις τελέστηκαν όταν τα κοριτσάκια ήταν 6 και 5 ετών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας οι ασελγείς πράξεις φέρονται να τελούνταν από το 2006 έως το 2019.

Η οικογένεια του παιδιού ζητά την απονομή δικαιοσύνης και θέλουν να το ενδυναμώσουν για να επουλώσουν τις πληγές του.

 

 

Πηγή: www.enikos.gr