27/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Στη φυλακή ο 50χρονος που βίαζε επί τρία χρόνια το βαφτιστήρι του

Πίσω από τα σίδερα της φυλακής θα βρίσκεται από σήμερα ο 50χρονος νονός έπειτα από καταγγελία για βιασμό κατά του βαφτισιμιού του στην Κρήτη.

Ο 50χρονος δράστης οδηγήθηκε σήμερα Μ. Παρασκευή (03.05.2024) ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του. Ο ίδιος, μάλιστα, ομολόγησε ότι βίασε δύο φορές το βαφτιστήρι του όταν εκείνο ήταν ανήλικο λέγοντας πως το παιδί ήταν εκείνο που το ήθελε.

Η καταγγελία για βιασμό έγινε από τον νεαρό στο Γραφείο Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου Κρήτης. Όπως κατήγγειλε, ο νονός του τον βίαζε από 9 ετών.

Την ίδια ώρα, ο δράστης ανέφερε ενώπιον της ανακρίτριας ότι δεν παρενόχλησε ποτέ τα κορίτσια. ο 50χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, μετά την απολογία του κατηγορούμενου.

Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά από καταγγελία που έκανε ο 18χρονος πως ο νονός του τον κακοποιούσε σεξουαλικά την περίοδο από το 2006 έως το 2010 δηλαδή από τα 9 του χρόνια μέχρι τα 12.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, μετά από έρευνα στο σπίτι του, που εντοπίστηκε κάρτα μνήμης, η οποία περιείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας και απεικονίζονταν ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου.

Το υλικό που εντοπίστηκε, αφορά στο χρονικό διάστημα από το 2006 έως το 2019 .

Πηγή: www.newsit.gr