06/12/2023
Αθηνά, Ελλαδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λάκης Λαζόπουλος: Νέα κριτική σε Τσακαλώτο για την «Ομπρέλα» που ψάχνει βροχή

Κριτική άσκησε και πάλι ο Λάκης Λαζόπουλος στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, μετά την αποχώρηση του τελευταίου στον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την «Ομπρέλα».

Ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του ανέφερε για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο πως «πήρε την ομπρέλα του και τώρα ψάχνει βροχή, γιατί χωρίς βροχή τι να την κάνει την ομπρέλα, να μείνει μόνος του;».

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο ινδικό απόφθεγμα που χρησιμοποίησε ο Τσακαλώτος, λέγοντας πως «μας έριξε ένα γνωμικό να το πω, ξεπατικωτούρα να το πω, εξυπνάδα να το πω»

«Ήταν που ήταν σαλάτα μπήκε και ο Μαχαμπαράτα και μαχαμπαριαστήκαμε όλοι», ενώ «απάντησε» με Σάκη Ρουβά, λέγοντας «τώρα αρχίζουν τα δύσκολα».

Τι είπε ο Λάκης Λαζόπουλος

«Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Τσακαλώτος πάρα πολύ και πήρε την ομπρέλα του και τώρα ψάχνει βροχή διότι χωρίς βροχή τι να την κάνει την ομπρέλα, να μείνει μόνος του; Φεύγοντας ο Τσακαλώτος για ν δείξει ότι είναι βαθύς άνθρωπος μας έριξε ένα γνωμικό να το πω, ξεπατικωτούρα να το πω εξυπνάδα να το πω για να το καταλάβουμε ρε παιδί μου. Μας χαιρέτησε α λα Γκάντι. Ινδικής προελεύσεως όχι ινδικης κάνναβης κυρία μου, ινδικής προέλευσεως. Κάτσε να θυμηθώ: “είναι καλύτερο να υπηρετεί κάνεις το δικό του καθήκον, έστω κι ατελώς, παρά το καθήκον κάποιου άλλου, έστω και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”. Το είπε αυτό ο Μαχαμπαράτα, μαχαμπαριασες καθόλου;

Να στο πω κι ελληνικά: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα, βάλε το καπέλο σου να μη βραχεί η ομπρέλα. Ήταν που ήταν σαλατά μπήκε και ο Μαχαμπαράτα και μαχαμπαριαστήκαμε όλοι. Ένα έχω να πω και το λέω πολύ σοβαρά δηλαδή αυτό, μετα λόγου γνώσεως (σ.σ. βάζει το τραγούδι «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα).

Χωρίς διαφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τους καλεί κανένα κανάλι να μιλήσουν γιατί διαφωνία με τη διαφωνία χτίστηκε αυτό το μπάχαλο , τούβλο με το τούβλο χτίζεται το σπίτι. Δεν είναι αυτοφυής αυτή η διάλυση Τους καλούσαν οι δημοισιογράφοι, τους την είχαν στημένη γιατί όλα τα δελτία ειδήσεων είναι παραρτήματα της Πειραιώς, είναι σαν να τα στήνει η ΝΔ τα πάνελ και αν δεν υπήρχε προσυνεννόηση γιατί υπήρξε και του στυλ “ελα γιατί ξέρεις πόσο σε αγαπώ και θέλω να σε βγάλω αλλά πρέπει να έχουμε και καμία ειδησούλα οπότε αν έχεις μια διαφωνιούλα πεστην”, αν δεν ήταν έτσι, τους την στήνανε και τέλος.

Διαλύσανε τον πλανήτη ολόκληρο. Φώναζε ο Φίλης, έβγαλε αυτή την κραυγή, ούρλιαξε στο συνέδριο και έσχισε τα έγκατα στο συνέδριο σαν τη Νοταρά “θα σας φάω” έλεγε ο άνθρωπος».

Πηγή: www.newsit.gr