23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Τραυματισμός μαθητή μετά από πτώση μέσα σε σχολείο – BINTEO

Η βόλτα ενός 17χρονου μαθητή το βράδυ της Κυριακής 28 Απριλίου κατέληξε σε ένα δυσάρεστο συμβάν με τον τραυματισμό του στο πόδι εντός κλειστού χώρου στο 1ο Λύκειο Λαμίας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 21:15 και σύμφωνα με μαρτυρίες ο 17χρονος βρέθηκε χτυπημένος εντός περιφραγμένου χώρου, που φυλάσσει το προαύλιο από την στέγη του Γυμναστηρίου, ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση.

Μετά την πτώση του όμως και τον τραυματισμό του στο πόδι, το παιδί δεν μπορούσε να πηδήσει από τα κάγκελα και για βοήθεια ειδοποιήθηκε πυροσβεστική και ΕΚΑΒ. Δύο πυροσβεστικά οχήματα και ισάριθμα ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο, καθώς και περιπολικά της αστυνομίας, με τους διασώστες να κόβουν τελικά μέρος της εσωτερικής πόρτας για τον απεγκλωβισμό του και τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο με τη μαρτυρία της γυναίκας που άνοιξε την εξωτερική πόρτα του κτιρίου για να εισέλθουν οι διασώστες με το φορείο.

Όπως αναφέρουν γείτονες, καθημερινά δεκάδες παιδιά από όλη τη Λαμία, πηδάνε τα κάγκελα και βρίσκονται στο σημείο. Η Διεύθυνση του σχολείου έχει λάβει μέτρα για όλα τα επικίνδυνα σημεία με υψηλά κάγκελα, αλλά αυτά δεν αποτελούν εμπόδιο σε νεαρούς που έχουν στέκι τόσο το συγκρότημα του 1ου Λυκείου – Γυμνασίου, όσο και του 4ου.

Πηγή: www.enikos.gr