21/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΕΛΛΑΔΑ

«Λιποθύμησα, ξύπνησα αφού έφτασα στη στάση» αναφέρει ο 64χρονος οδηγός που σκότωσε τις 2 γυναίκες στη Βέροια

Τα όσα συνέβησαν τη μοιραία στιγμή περιγράφει ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε θανάσιμα τις 2 γυναίκες, μια 21χρονη και μια 68χρονη στην περιοχή της Βέροιας ζητώντας συγγνώμη.

Πιο συγκεκριμένα, κάνοντας λόγο μέσα από το νοσοκομείο, ο 64χρονος οδηγός του οχήματος λέει: «Κάποια στιγμή ένιωσα μια ζαλάδα. Πρόλαβα να σκεφτώ να σταματήσω δεξιά στο γήπεδο αλλά δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα, χάθηκα τελείως. Ξύπνησα αφού έφτασα στη στάση. Λιποθύμησα. Όταν είδα το κοριτσάκι κάτω, πέθανα. Δεν υπάρχουν λόγια. Ο Θεός να δίνει δύναμη στις οικογένειές τους. Ό,τι κι αν πω εγώ, δεν… Μακάρι να μπορούσα να κάνω οτιδήποτε».

Βίντεο με όσα δηλώνει ο οδηγός του αυτοκινήτου:

Έτρεχε πάρα πολύ, λέει ο οδηγός του λεωφορείου για τον 64χρονο

Από την πλευρά του ο οδηγός του λεωφορείου που είδε το αυτοκίνητο να χτυπάει τις δυο άτυχες γυναίκες, περιγράφει: «Καθώς πλησίαζα, δεν είδα το αυτοκίνητο από απέναντι. Ξαφνικά βλέπω το αυτοκίνητο να χτυπάει στη στάση τις γυναίκες. Λέω ”τι γίνεται;”. Έχω πάθει ένα σοκ. Κατέβηκα να ψάξω τη δεύτερη γυναίκα, πήγαινα γύρω γύρω από την στάση, δεν μπορούσα να την βρω και λέω ”τι έγινε; μήπως είδα μία γυναίκα;”. Έτρεχε πάρα πολύ, χτύπησε με πολλή δύναμη».

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ο 64χρονος οδηγός μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση του δυστυχήματος, καθώς και ο πλήρης ιατρικός του έλεγχος.


Πηγή: www.diaforetiko.gr