18/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Μακελειό στη Γλυφάδα: Το Ανθρωποκτονιών πήρε νέες καταθέσεις από τους εργαζομένους στη ναυτιλιακή – Τι είπε η Δέσποινα Καρνέση  – Law & Order

«Τρέχουν» οι εξελίξεις αναφορικά με το μακελειό που έγινε στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα της οικογένειας Καρνέση, καθώς το Ανθρωποκτονιών πήγε την Πέμπτη στην εταιρεία και πήρε νέες καταθέσεις από τους εργαζομένους.

Η Δέσποινα Καρνεση έδωσε κατάθεση στο ανθρωποκτονιών για το μακελειό στη ναυτιλιακή της Γλυφάδας, όπου σόκαρε το πανελλήνιο.

Κατά πληροφορίες, η κα Καρνέση δεν φώτισε την υπόθεση καθώς σε όποια ερώτηση της έκαναν οι αστυνομικοί απαντούσε ότι δεν ξέρει τίποτα. Περιέγραψε τι είδε την ώρα της εισβολής και δεν ανέφερε κάτι για τις σχέσεις της αδερφής της με τον Αιγύπτιο.

Φονικό στη Γλυφάδα: Πώς γλίτωσε η Δέσποινα Καρνέση

Η Δέσποινα Καρνέση γλίτωσε τη μανία του 76χρονου Αιγύπτιου, καθώς την κλείδωσε μέσα στο γραφείο της. Υπάλληλος της ναυτιλιακής, περιγράφοντας καρέ-καρέ τη δράση του Αιγύπτιου, αποκάλυψε:

«Πρώτα την κλείδωσε την κυρία Δέσποινα στο γραφείο της, πήρε το κλειδί και το έριξε μετά κάπου, δεν ξέρω πού, και μετά κατέβηκε κάτω, στον όροφο της κυρίας Μαρίας. Αλλά αυτό ξεκινάει από το θέμα ότι πρώτα από όλα κλείδωσε την κυρία Δέσποινα στο γραφείο της, για να μην την πειράξει. Αυτός ο άνθρωπος ήταν άνθρωπος της οικογένειας και εγώ είμαι 25 χρόνια εδώ και ξέρω πολύ καλά ότι ήταν άνθρωπος της οικογένειας και όλοι ήταν μαζί του, έπιναν, έτρωγαν μαζί του, τον κρατούσαν στις γιορτές που έκαναν. Σε όλα ήταν και ο Άρης μέσα. Η διένεξη ξεκίνησε όταν άρχισαν οι προστριβές μεταξύ της οικογένειας» είπε, επιβεβαιώνοντας την κρίση μεταξύ των μελών της οικογένειας.

Πηγή: lawandorder.gr