06/12/2023
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Μάνος Βακούσης: Την πήγα στη Βούλα και είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της

Για τη δραματική εμπειρία που έζησε στα 16 του χρόνια όταν χρειάστηκε να σώσει τη μητέρα του, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός, Μάνος Βακούσης. Για να σταματήσει ταξί, δεν είχε διαστάσει να πέσει στις ρόδες του!

Ο Μάνος Βακούσης, που για δεύτερη χρονιά πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Επισκέπτης» μίλησε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο.

Το περιστατικό με την υγεία της μητέρας του, του άφησε ψυχικό τραύμα και όπως λέει πολλές νύχτες είχε εφιάλτες!

Υπήρξε κάποια στιγμή στη ζωή σου που φοβήθηκε πάρα πολύ;

Ναι. Η μητέρα μου είχε φλεβίτιδα, κι όταν ήμουν 16 χρονών, άνοιξε η φλέβα της και έτρεχε το αίμα της σαν καταρράκτης. Έτρεξα να τη βγάλω έξω και να βρω ταξί για να την πάω στο νοσοκομείο. Ο ταξιτζής έβλεπε το αίμα και δεν σταμάτησε.

Στο επόμενο ταξί που είδα, δεν ξέρω που βρήκα τη δύναμη και έπεσα στις ρόδες για να τον σταματήσω. Κινδύνεψα να σκοτωθώ. Δεν με ένοιαζε. Είχα τυλίξει τη μάνα μου με ένα σεντόνι που ήταν κατακόκκινο από το αίμα, την πήγα στο «Ασκληπιείο» στη Βούλα και είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις της.

Της είχα φοβερή αδυναμία. Όλο αυτό για μένα ήταν ένα διπλό θαύμα. Από τη μία, γιατί επανέφεραν οι γιατροί τη μητέρα μου και, από την άλλη, επειδή εγώ πείσμωσα εκείνη τη στιγμή και δεν φοβήθηκα να σώσω τη μητέρα μου.

Αυτό όμως ήταν ένα ψυχικό τραύμα. Νύχτες ολόκληρες πεταγόμουν στο κρεβάτι μου, γιατί έβγαλα στον ύπνο μου το αίμα να αναβλύζει και φώναζα: «Μαμά».

Πηγή: www.newsit.gr