19/06/2024
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Μαντόνα: Πανζουρλισμός με 1,6 εκατομμύρια fans στην Κοπακαμπάνα για το δωρεάν live της «βασίλισσας»   

Αν και το παγκοσμίου φήμης άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή δεσπόζει από το βουνό Corcovado στο Ρίο ντε Τζανέιρο, το βράδυ του Σαββάτου (04.05.2024) αυτή που ξεχώριζε πραγματικά ήταν Μαντόνα.

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι κατέκλυσαν την παραλία Κοπακαμπάνα στο Ριο ντε Τζανέιρο μετατρέποντας την τεράστια έκταση της άμμου σε μια απίστευτη σκηνή για το δωρεάν live της Madonna, τελευταίο σταθμό της παγκόσμιας περιοδείας της.

“Βρισκόμαστε στο πιο όμορφο μέρος του κόσμου”, είπε η 65χρονη Μαντόνα, στο αμέτρητο πλήθος. Δείχνοντας τη θέα στον ωκεανό και τα βουνά, πρόσθεσε: “Αυτό το μέρος είναι μαγικό”.

Κατά την προετοιμασία της συναυλίας, η πόλη είχε πάθει πανικό, με τους θαυμαστές της να σχηματίζουν ουρές έξω από το επιβλητικό ξενοδοχείο Copacabana Palace με την ελπίδα να δουν έστω και ελάχιστα την βασίλισσα της ποπ.

Το αεροδρόμιο της πόλης δέχτηκε περίπου 170 επιπλέον πτήσεις, καθώς οι θαυμαστές της έρχονταν από όλο τον κόσμο.

Οι αξιωματούχοι της πόλης υπολόγισαν ότι 1,6 εκατομμύρια άνθρωποι προσήλθαν στο live, κάποιοι παρακολουθούσαν από διαμερίσματα ή ξενοδοχεία με θέα στην παραλία, ενώ άλλοι παρακολουθούσαν από μηχανοκίνητα σκάφη και ιστιοφόρα που ήταν αγκυροβολημένα σε κοντινή απόσταση.

Η Μαντόνα χαρακτήρισε την ιστορική, τελευταία στάση της περιοδείας ως “το μεγαλύτερο σόου της μέχρι τώρα”.

Το σόου ήταν κυρίως “δωρεάν ως ένα ευχαριστώ στους θαυμαστές της που γιόρτασαν περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες της μουσικής της κατά τη διάρκεια της επικής παγκόσμιας πορείας της περιοδείας”, γράφει η ιστοσελίδα του event.

Πηγή: www.newsit.gr