26/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Μαρία Μπακοδήμου: Ο Ηλίας Ψινάκης αδίκησε τον εαυτό του με τον απαξιωτικό τρόπο που μίλησε για το metoo

“Ο Ηλίας Ψινάκης έχει ακούσει κι αν έχει ακούσει όλα αυτά τα χρόνια, η Μαίρη Συνατσάκη είναι το beef του;” ήταν το σχόλιο που έκανε η Μαρία Μπακοδήμου.

Στο χθεσινό επεισόδιο ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναφέρθηκε η Μαρία Μπακοδήμου στο Γεια σου, κάνοντας λόγο πως ο Ηλίας Ψινάκης αδίκησε τον εαυτό του με τον τρόπο που μίλησε.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Μαρία Μπακοδήμου επισήμανε πως «ο Ηλίας κάπου το έχασε.

Αδίκησε πάρα πολύ τον εαυτό του και με τον απαξιωτικό τρόπο που μίλησε για το metoo και, επίσης, δεν είχε κανένα λόγο να θυμώσει για την τοποθέτηση που είχε κάνει τότε η Μαίρη Συνατσάκη.

Για μένα ήταν ολοφάνερο ότι το παιχνίδι που έκαναν τότε με την Κατερίνα Λιόλιου, καλόγουστο ή κακόγουστο, όπως θέλει το κρίνει ο καθένας, ήταν στημένο.

«Δεν υπήρξε κακοποίηση εκείνη τη στιγμή, το έχει πει και η ίδια (σ.σ. η Κατερίνα Λιόλιου την περίοδο που συμμετείχε στο τελευταίο κύκλο του ελληνικού X Factor που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του MEGA). Αλλά έπρεπε να απαντήσει με αυτό τον τρόπο;».

«Αυτή η στάση του δείχνει ότι το κράταγε. Ο Ηλίας Ψινάκης έχει ακούσει κι αν έχει ακούσει όλα αυτά τα χρόνια, η Μαίρη Συνατσάκη είναι το beef του;» αναρωτήθηκε, εν συνεχεία, η Μαρία Μπακοδήμου στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής συμπληρώνοντας πως «ο Ηλίας είναι υπέρ των γυναικών, για όποιον τον ξέρει».

 

Πηγή: www.newsit.gr