30/11/2023
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Μαρία Ιωαννίδου: Το να είναι κανείς «bisexual» είναι λάθος της φύσης γιατί δημιουργούνται προβλήματα

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και για τη διαφορετικότητα στο σεξ.

Από τον καναπέ του «Πάμε Δανάη» από τη συχνότητα του MEGA, η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε ακόμα στην οικονομική καταστροφή που υπέστη, αλλά και για τον αξέχαστο Φρέντυ Γερμανό.

«Μετά την οικονομική περιπέτεια, έχω ένα σπίτι και να φάω. Είμαι μία φτωχή, έχασα τα πάντα. Εμπιστεύτηκα μία δήθεν φίλη μου και μία μέρα χτύπησε το κουδούνι και μου είπαν ότι χρωστάω εκατομμύρια. Έχω χάσει τα πάντα. Όταν έχασα τα δώρα του Φρέντυ ήθελα να αυτοκτονήσω. Χάθηκε το σπίτι στο Μάτι που μου είχε κάνει δώρο», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην συμμετοχή της σε ταινίες του «χρυσού» ελληνικού κινηματογράφου, τις συνεργασίες της και περιστατικά με τους κορυφαίους ηθοποιούς της εποχής.

«Έχω φάει χαστούκι από τον Δαλιανίδη, ήταν σκληρός. Στην ταινία «Μία Ελληνίδα στο χαρέμι» η Βλαχόπουλου με έπιασε από το μαλλί και με έβαλε μέσα στη λίμνη με τα μυγάκια. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν σκληρή. Άφρισε όταν με είδε στα γυρίσματα από το «Το πιο λαμπρό αστέρι». Η Βουγιουκλάκη ζήτησε να αλλάξω φόρεμα κι εγώ έβαλα τα κλάματα, γιατί μου το είχε φτιάξει η μαμά μου», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

«Ετοιμάζω βιβλίο με τίτλο «είμαι Bisexual». Αφορά έναν καλλιτέχνη που γνώριζα και είχε σχέσεις με γυναίκες και με άντρες. Όταν ρώτησα τον Σειληνό τι είναι bisexual, μου είπε να το ξεχάσω και να μην το ξαναπώ. Όταν έμαθα τι σημαίνει bi, με πόνεσε, με μάτωσε και με προβλημάτισε. Το να είναι κανείς bisexual, είναι λάθος της φύσης γιατί δημιουργούνται προβλήματα. Κύριε Κασσελάκη, διαφωνώ να παντρεύονται και να κάνουν οικογένεια τα ομόφυλα ζευγάρια. Να ζουν μαζί τα ομόφυλα ζευγάρια, δεν με πειράζει, άλλα να μην παντρεύονται. Με την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, ξεφεύγουμε. Ένα παιδί που θα υιοθετηθεί από ομόφυλο ζευγάρι, θα γίνει ομοφυλόφιλο», σημείωσε η ηθοποιός.

 

Για τον Φρέντυ Γερμανό η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε: «Ο Φρέντυ Γερμανός μου έκανε πρόταση στην Νέα Υόρκη, ήταν καταπληκτικά. Φρέντυ Γερμανός δε θα ξαναγεννηθεί. Του έδιναν δυο μήνες ζωή και εκείνος μου έλεγε “παπάκι όλα καλά”, πως μπόρεσε να μην το μοιραστεί μαζί μου; Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, έβλεπα στον ύπνο μου τον Φρέντυ και με συμβούλευε. Ο σύντροφος μου, Δημήτρης, πέρασε καρκίνο και ήταν πολύ άγριο».

Πηγή: www.newsit.gr