19/06/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης σε Κασσελάκη για τη φέτα: Πολιτικός απατεώνας που συγκρίνει διαφορετικές ποσότητες

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για την τιμή της φέτας και το ελαιόλαδο.

Ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στο έγγραφο του ΙΕΛΚΑ, εξηγώντας πως συνέκρινε ίδιες ποσότητες ίδιων προϊόντων μεταξύ Ελλάδας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Σε ό,τι αφορά τη φέτα ανέφερε πως το έγγραφο λέει συσκευασία 500 γραμμαρίων για όλες τις χώρες και συνέχισε:

«Ο πολιτικός απατεώνας είναι αυτός που συγκρίνει διαφορετικής ποσότητας ή ποιότητας προϊόντα. Ο πρωθυπουργός συνέκρινε ίδιο προϊόν ίδιας ποσότητας και μάλιστα στην ομιλία του δεν είπε φέτα το κιλό» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μάλιστα, ανέφερε πως στη φέτα η χώρα μας δεν έχει την ακριβότερη τιμή.

Η αντιμετώπιση της ακρίβειας δεν λύνεται με μαγικό κουμπί, σχολίασε δηκτικά για την κριτική της αντιπολίτευσης σε αυτό το ζήτημα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στο ΜEGA.

«Στην Ελλάδα δεν είχαμε εκτιμήσει ακόμα αυτές τις μαγικές συνταγές της αντιπολίτευσης, θα τις είχε υιοθετήσει κάποια άλλη χώρα στην Ευρώπη» συνέχισε σκωπτικά για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Μαρινάκης.

Σχολιάζοντας το ταξίδι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Ραμάλα, είπε πως στέλνει ένα λάθος μήνυμα.


Πηγή: www.diaforetiko.gr