25/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Μάρκος Σεφερλής: Το κριτήριο της Έλενας Τσαβαλιά είναι πολύ σημαντικό στις παραστάσεις μου

«Μου κάνει παρατηρήσεις, δειλά δειλά, γιατί ξέρει πως αν κάτι το πιστεύω θα το κάνω», παραδέχθηκε ο Μάρκος Σεφερλής.

Στον αγαπημένο του γιο, Χάρη και την σύζυγο του, Έλενα Τσαβαλιά αναφέρθηκε με τρυφερότητα ο Μάρκος Σεφερλής όταν συνάντησε την ομάδα του Summer’s Cool στον ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Δευτέρας, εστιάζοντας στην πολύτιμη τους κρίση.

«Η Έλενα στο θέατρο μου κάνει παρατηρήσεις, δειλά δειλά, γιατί ξέρει πως αν κάτι το πιστεύω θα το κάνω και θα έχει επιτυχία. Στο θέατρο μπορεί να είναι ηθοποιός αλλά δεν παύει να είναι σύζυγος μου και το κριτήριο της για μένα είναι πολύ σημαντικό. Άρα πάντα την ρωτάω όταν γράφω ένα κείμενο, όταν κάνουμε πρόβα κάποια κείμενα», εξομολογήθηκε αρχικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Την ακούω όπως ακούω και τον γιο μου, τον Χάρη από τότε που ήταν μικρός. Όχι μόνο τώρα δηλαδή αλλά από παιδί που ήταν, τον ρώταγα τη γνώμη του για τα νούμερα που έβλεπε ώστε να δω το κριτήριο του σαν απλό θεατή. Μάλιστα, στην πρεμιέρα ήταν από κάτω και στο νούμερο με τον Καραγκιόζη στο τέλος έκλαιγε με αναφιλητά γιατί ήταν στην πρώτη σειρά».

«Μετά που βγαίνω εγώ και λέω ένα τραγούδι στον κόσμο για τα 20 χρόνια, σαν ένα ευχαριστώ για τη συμπαράσταση του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, εκεί να δεις κλάμα ο Χάρης. “Γιατί έκλαιγες, για τον Καραγκιόζη και αυτά που έλεγε στο κολλητήρι ή για το τέλος;” τον ρώτησα και μου είπε “και για τα δύο μπαμπά.

Αυτά που λες στον κόσμο, που τον βλέπω ότι σε αγαπάει τόσα χρόνια, σε ένα θέατρο γεμάτο να χειροκροτεί και να φωνάζει στο τέλος, αυτή την αγάπη που σου δίνει και συ τους λες ευχαριστώ”. Είναι πολύ σημαντικό και για το παιδί», υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Μάρκος Σεφερλής στο νέο καλοκαιρινή μαγκαζίνο.

Πηγή: www.newsit.gr