26/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: Πληροφορίες για 2ο τραυματία από τους πυροβολισμούς σε νυχτερινό κέντρο

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο θλιβερός απολογισμός της άγριας συμπλοκής έξω από νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Κηφισιάς στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα ωστόσο με τις τελευταίες πληροφορίες, που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ υπάρχει και δεύτερος τραυματίας, ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο με τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Αμέσως ενημερώθηκε η Ασφάλεια, ενώ στο νοσοκομείο σπεύδει και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Δεν είναι γνωστό εάν ο νεαρός συμμετείχε στη συμπλοκή ή βρέθηκε στο σημείο και δέχθηκε και εκείνος πυρά.

Οι Αρχές που προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της συμπλοκής εξετάζουν αν το επεισόδιο ξεκίνησε μέσα στο κατάστημα ή στον εξωτερικό χώρο, όπου βρέθηκε ένας κάλυκας 9 χιλιοστών και ένα πιστόλι επίσης 9 χιλιοστών, πεταμένο σε μία γλάστρα και εκτιμάται ότι ενώ η παρέα διασκέδαζε μέσα, τα δύο άτομα βγήκαν έξω για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο ένας από τους δύο αποπειράθηκε να τραβήξει όπλο, στη θέα του οποίου ο άλλος άνδρας έβγαλε μαχαίρι τραυματίζοντας στον λαιμό τον 21χρονο, ενώ το όπλο εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας και τον 23χρονο στρατιωτικό. Ο 21χρονος κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ ο 23χρονος νοσηλεύεται με τραύμα στην κοιλιακή χώρα.


Πηγή: www.diaforetiko.gr