20/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Ματίνα Νικολάου για Μουτσινά: Λείπει πολύ από την τηλεόραση, είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος

«Έχει το δικό του προσωπικό χιούμορ και αντιμετωπίζει με μοναδικό τρόπο θέματα της επικαιρότητας», λέει η Ματίνα Νικολάου για τον Νίκο Μουτσινά.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε η Ματίνα Νικολάου. Η ηθοποιός μίλησε για το J2US, τον Νίκο Μουτσινά, αλλά και τις δεύτερες ευκαιρίες, σχετικά με το κίνημα metoo.

«Ο Νίκος λείπει πολύ από την τηλεόραση γιατί είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Έχει το δικό του προσωπικό χιούμορ και αντιμετωπίζει με μοναδικό τρόπο θέματα της επικαιρότητας. Η προσέγγισή του λείπει από την τηλεόραση και γι’ αυτό γίνεται τόσο μεγάλη συζήτηση για την επιστροφή του.

Αν μου ξαναέρθει πρόταση να δουλέψουμε μαζί, θα το έκαναν με μεγάλη χαρά. Είναι μία εκπομπή που έχω αγαπήσει πολύ. Δε μπορώ να φανταστώ να κάνει την ίδια εκπομπή και να μην είμαι. Είμαι πολύ θετική», είπε αρχικά η Ματίνα Νικολάου.

Η Ματίνα Νικολάου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θα έκανα κάτι άλλο τηλεοπτικά. Θα μου άρεσε να είμαι ως ηθοποιός κι όχι ως παρουσιάστρια γιατί δεν είμαι. Το θεωρώ πολύ δύσκολο να κάνεις παρουσίαση. Είναι μεγάλη ευθύνη. Έχω πάρει ως ενθύμιο στο σπίτι μου μία περούκα της Βάνιας».

Αναφερόμενη στην ταινία του Νίκου Μουτσινά και στο γιατί προς το παρόν έχει «παγώσει», η Ματίνα Νικολάου είπε πως δεν είναι εύκολο να συναντηθούν όλοι αυτοί οι ηθοποιοί μαζί γιατί ο καθένας έχει τα δικά του προγράμματα: «Κάποια στιγμή θα γίνει η κρούση για να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Δεν ξέρω ακόμη λεπτομέρειες για το πότε».

Για το J2US, η Ματίνα Νικολάου ανέφερε: «Εγώ δεν πέρασα καλά γιατί είχα μεγάλη αγωνία. Όταν άκουγα τη φωνή του Βασίλη και μετά τη δική μου, έλεγα αυτό το πράγμα δεν… δένει».

Για την επιθεώρηση του Σταμάτη Φασουλή «Τότε, τώρα, πάντα» στο Θέατρο Άλσος, η Ματίνα Νικολάου είπε: «Ο κόσμος θα δει μία πολύ ωραία παράσταση του Σταμάτη Φασουλή. Κάθε ηθοποιός θα ήθελε να βρίσκεται σ’ αυτό το έργο. Το αποτέλεσμα της σκηνοθεσίας του Σταμάτη είναι φανταστικό, όπως και η εμπειρία για εμάς τους ηθοποιούς στις πρόβες. Είναι τόσο προσεγμένα τα κείμενα του Σταμάτη και το χιούμορ του είναι τόσο όμορφο που κανείς δεν έρχεται σε δύσκολη θέση».

 

Αναφερόμενη στο κίνημα metoo, η Ματίνα Νικολάου μίλησε για τις δεύτερες ευκαιρίες: «Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ευκαιρίες να αποδείξουν τον άλλον τους εαυτό. Όλοι κρύβουμε μέσα μας το καλό και το κακό. Θα μπορούσα να βρεθώ με ανθρώπους και να συζητήσω θέματα που έχουν περάσει και άφησαν το στίγμα τους. Είμαι ανοιχτή στο να μιλώ και να συνεργάζομαι με τους ανθρώπους».

Πηγή: www.newsit.gr