18/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Ματίνα Παγώνη: Δεν είμαι η γυναίκα γατούλα, δε μου αρέσουν τα γλυκόλογα και τα λουλούδια

«Μου αρέσουν οι ακριβές τσάντες και τα ακριβά φουλάρια, δεν έχω ψωνίσει ποτέ από τη λαϊκή», λέει η Ματίνα Παγώνη.

Η Ματίνα Παγώνη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε για το στυλ της, το φλερτ, αλλά και το λόγο που δεν έκανε παιδί.

«Το στυλ μου έχει σχολιαστεί πολύ, εγώ πάντα έτσι ντυνόμουν, δε με ενδιαφέρει τι θα πει ο καθένας. Πάντα βάφομαι μόνη μου, ακόμη και στις εκπομπές που πηγαίνω. Μέσα στην ντουλάπα μου θα τα βρείτε όλα. Μου αρέσουν οι ακριβές τσάντες και τα ακριβά φουλάρια. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ ρούχα από τη λαϊκή, αν μου άρεσε κάτι θα το έπαιρνα. Το μάτι μου πάει αμέσως στο πολύ ακριβό και είναι λάθος», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Η Ματίνα Παγώνη είπε στη συνέχεια: «Ο πατέρας μου είχε πολύ καλή δουλειά, είχαμε χρήματα, ήμουν μοναχοπαίδι κακομαθημένο. Στην εφηβεία ήμουν κακομαθημένη με πολλές απαιτήσεις. Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια και το εκμεταλλευόμουν και ζήταγα περισσότερα.

Ντύνομαι πάντα ανάλογα με την περίσταση, αν πάω μία εκδρομή δε θα βάλω 12ποντο. Πάω στη λαϊκή με τη φόρμα. Κάνω κριτική και παρατηρήσεις στιλιστικές στους συνάδελφους μου».

Η Ματίνα Παγώνη ανέφερε επίσης: «Τα παιδιά σημαίνουν μητέρα που αφιερώνει χρόνο, όχι τα δίνω στους συγγενείς να τα μεγαλώσουν. Δεν είχα διάθεση να αφιερώσω χρόνο για παιδί και δεν ήθελα να προσποιηθώ για να κάνω τη μαμά. Δεν κλαίω ποτέ μπροστά σε άλλους, ακόμα και όταν ήμουν μικρή. Η μόνη στιγμή που έκλαψα μπροστά σε άλλα άτομα ήταν στην κηδεία της μητέρας μου».

  

Κλείνοντας, η Ματίνα Παγώνη είπε: «Νιώθω όμορφη και να με φλερτάρουν, όμως δε δίνω σημασία. Από μικρή πίστευα ότι το φλερτ είναι χαζό και απλό. Δεν είμαι η γυναίκα γατούλα, δε μου αρέσουν τα γλυκόλογα και τα λουλούδια».

Πηγή: www.newsit.gr