22/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Το πρώτο βίντεο με τη νεογέννητη κόρη τους

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έγιναν γονείς για πρώτη φορά και δεν κρύβουν τη χαρά τους από τα social media. Λίγο πριν τον τοκετό αλλά και μετά, μοιράστηκαν φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram.

Λίγο μετά τον ερχομό της Ιωάννας Μελωδίας, όπως είναι το όνομα που έχουν επιλέξει να δώσουν στο παιδί τους, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέβασε σχετική φωτογραφία με τη σύζυγο, το παιδί τους και το ιατρικό προσωπικό.

Αργότερα, επανήλθε με ένα βίντεο, με την Ιλάειρα Ζήση ξαπλωμένη στο κρεβάτι του δωματίου, να ταΐζει το μωρό, που έπινε γάλα. Δίπλα τους, ήταν και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε το βίντεο

Η Ιλάειρα Ζήση και ο  Μαυρίκιος Μαυρικίου με το νεογέννητο παιδί τους

Δύο ώρες πριν μπει η Ιλάειρα Ζήση στο χειρουργείο, ο Κύπριος ανέβασε στο Instagram, ένα βίντεο μαζί της μέσα από το οποίο είπαν στους διαδικτυακούς τους φίλους ότι επρόκειτο να ξεκινήσει ο τοκετός, δείχνοντας παράλληλα, τα μωρουδιακά ρούχα της κόρης τους.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση στο μαιευτήριο

Ανήμερα των γενεθλίων της, ο Μαυρικίου ανέβασε κι άλλο κλιπ στα social media, στο οποίο κατέγραψε τη σύζυγό του με μια μπλε τουαλέτα και αστραφτερή στέκα στα μαλλιά, ανήμερα των γενεθλίων της, να μπαίνει στην κλινική που θα γεννούσε. «Ήρθαμε στην κλινική που θα γεννήσουμε θα πάθουν σοκ οι μαίες πάμε μέσα να δούμε αντιδράσεις» ακούγεται να λέει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην Ιλάειρα Ζήση  στο κλιπ.

Η Ιλάειρα Ζήση πήγε στο μαιευτήριο με μπλε τουαλέτα

Όταν μπήκαν στην κλινική, η εμφάνιση της Ιλάειρας Ζήση αιφνιδίασε τις εργαζόμενες, που την είδαν. Στη συνέχεια του ίδιου story, ο Μαυρικίου απαθανάτισε την ετοιμόγεννη σύζυγό του να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, την ώρα που ο γιατρός της κάνει έλεγχο.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

ilovestyle.com - Οι πρώτες δηλώσεις του Μαυρίκιου για την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας

Τον  Δεκέμβριο κι ενώ ήταν καλεσμένος σε κυπριακή τηλεοπτική εκπομπή, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε στον «αέρα» ότι η Ιλάειρα Ζήση κατάφερε να μείνει έγκυος, μετά την αποβολή που είχε, για την οποία είχαν  μιλήσει ανοιχτά.

«Είναι καλό, όταν κάτι είναι προσωπικό, να αφήνουμε ένα ζευγάρι, μια μανούλα, έναν μελλοντικό πατέρα, την ώρα που θα αισθανθεί την ανάγκη, να το πει εκείνος. Ειδικά όταν έχει υπάρξει ένα παρελθόν, που δεν ήταν έτσι όπως το ήθελε το ζευγάρι. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Αγαπώ πάρα πολύ τη γυναίκα μου. Είμαι πιο ερωτευμένος από ποτέ» δήλωσε τότε, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.


Πηγή: www.diaforetiko.gr