21/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με τη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών

Η παραλαβή του υπό κατασκευή δικτύου ύδρευσης της Βαρυμπόμπης συζητήθηκε μεταξύ άλλων στη συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ Χαράλαμπο Σαχίνη και τον Γενικό Διευθυντή Ύδρευσης Γιώργο Καραγιάννη, το πρωί της Τρίτης 9 Ιουλίου.

Παράλληλα, τέθηκε επί τάπητος το μείζον για τον Δήμο θέμα της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης, περίπου δέκα χιλιομέτρων, στο κεντρικό Μενίδι που θα δρομολογήσει και θα υλοποιήσει η ΕΥΔΑΠ εντός του 2025 αλλά και η εγκατάσταση του δικτύου υδροδότησης στη περιοχή Φλόγα.

Όπως ειπώθηκε, η πλήρης μελέτη του Δήμου και της ΕΥΔΑΠ για την τοποθέτηση δικτύου λυμάτων σε όλες τις εντός σχεδίου περιοχές της πόλης που έχει κυρωθεί η πράξη εφαρμογής ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο και το επόμενο βήμα είναι η αναζήτηση χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου, ενώ έχει δρομολογηθεί η εγκατάσταση δικτύου ύδρευσης σε όλο τον Δήμο Αχαρνών.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, δήλωσε:”Η συνεργασία μας με την ΕΥΔΑΠ αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα για την ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών της πόλης μας. Με τα έργα αυτά, στοχεύουμε στη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής ποιότητας ζωής για τους δημότες μας. Προχωράμε δυναμικά και μεθοδικά για να υλοποιήσουμε το όραμά μας για έναν σύγχρονο και βιώσιμο Δήμο Αχαρνών.”

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών Ιωάννης Δημητρακόπουλος και ο συνεργάτης του Δήμου σε θέματα ύδρευσης και πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΕΥΔΑΠ Διονύσης Ξένος.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τη μεταξύ μας επικοινωνία, ο Δήμος Αχαρνών ενδέχεται να τηρήσει αρχείο των στοιχείων επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), πάντοτε σε πλήρη συμμόρφωση με τη νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Το παρόν μήνυμα (συμπεριλαμβανομένων τυχόν συνημμένων) περιέχει εμπιστευτικές ή απόρρητες πληροφορίες που προορίζονται μόνο για τους αποδέκτες που αναφέρονται παραπάνω και προστατεύεται από τον νόμο.

Αν δεν είστε ο σκοπούμενος παραλήπτης, παρακαλούμε ειδοποιείστε άμεσα τον αποστολέα με ηλεκτρονικό μήνυμα και διαγράψτε το παρόν, καθώς και όλα τα αντίγραφα αυτού από το

σύστημά σας.

Απαγορεύεται αυστηρά κάθε αναπαραγωγή, διανομή, τροποποίηση του μηνύματος αυτού.»

Πηγή: www.aftodioikisi.gr