30/11/2023
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Μέγκαν Μαρκλ: Σε αγώνα χόκεϊ με συνολάκι αξίας 157.000 δολάρια – Μαζί της ο πρίγκιπας Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε ένα μαύρο κομψό σύνολο αξίας 157.000 δολάρια σε αγώνα χόκεϊ επί πάγου στο Καναδά μεταξύ των Vancouver Canucks και San Jose Sharks, όπου ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε το σήμα για την έναρξή του. 

Η επίσκεψη-έκπληξη του πρίγκιπα Χάρι στον Καναδά, μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς επικεντρώνεται στους επερχόμενους Αγώνες Invictus, που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο Βανκούβερ και στο Γουίστλερ το 2025.

Ο πρίγκιπας Χάρι ακολουθώντας τα βήματα της αείμνηστης γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ, τίμησε λοιπόν την εν λόγω παράδοση. Από την πλευρά της, η Μέγκαν Μαρκλ έλαμψε με το ντύσιμό της, ενώ τα κοσμήματα που επέλεξε από τον διάσημο οίκο Cartier, έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Δείτε ΕΔΩ, στην Daily Mail το ντύσιμό της 

Το γεγονός αυτό θύμισε μία παρόμοια περίσταση πριν από 21 χρόνια, όταν η βασίλισσα έκανε ακριβώς το ίδιο σε αγώνα μεταξύ των ίδιων ομάδων κατά τη διάρκεια της 11ήμερης περιοδείας της στον Καναδά για τον εορτασμό του Χρυσού Ιωβηλαίου της τον Οκτώβριο του 2002.

Σημειώνεται ότι ο Χάρι ίδρυσε τους Αγώνες Invictus το 2014 για να βοηθήσει στην αποκατάσταση τραυματισμένων ή ασθενών στρατιωτικών και βετεράνων δίνοντάς τους την πρόκληση να αγωνιστούν σε αθλητικά γεγονότα.

Μαζί τους ήταν και ο Μάρκους Άντερσον (Markus Anderson), ο κολλητός φίλος της Mέγκαν ο οποίος ήταν εκείνος που κανόνισε το πρώτο ραντεβού των Σάσεξ στο Λονδίνο.

 

Πηγή: www.newsit.gr