30/11/2023
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Μένιος Σακελλαρόπουλος: Η αποκάλυψη για τη γυναίκα του – «Τη στάμπαρα στο μοντάζ του MEGA»

Στο «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Μένιος Σακελλαρόπουλος. Ο γνωστός αθλητικογράφος του MEGA και συγγραφέας μίλησε για τη γνωριμία με τη γυναίκα του.

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» την οποία παρουσιάζουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος φιλοξενήθηκε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και προχώρησε σε αποκάλυψη για το πώς άρχισε η γνωριμία με τη σύντροφο της ζωής του.

«Τη γυναίκα μου τη γνώρισα στο μοντάζ στο MEGA, η οποία ήταν ένα κοριτσάκι 20 χρονών. Τη στάμπαρα και την παρακολουθούσα να δω πως συμπεριφέρεται.

Δεν μου άρεσε η δική μου γυναίκα να είναι ανοιχτή, πρόσχαρη, να φιλιέται και να αγκαλιάζεται με όλους. Με ενδιέφερε η συμπεριφορά και παρακολουθούσα να δω πως φέρεται.

Όταν κατάλαβα ότι θα είναι όπως ακριβώς θα ήθελα, πριν μιλήσουμε καλά – καλά, της έκανα μία παρατήρηση μέσα στο μοντάζ:

«Δεσποινίς πολύ καπνίζετε. Τι παιδιά θα κάνετε;»!

Και μου είπε με ένα θράσος του παιδιού 20 χρονών: Και εσένα τι σε νοιάζει τι θα κάνω; Δικά σου θα είναι;», δήλωσε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.

 

«Μετά από λίγο καιρό την πέτυχα στο παλιό MEGA, που ήταν στην Παιανία σε ένα κυλικείο. Ήταν ξανθούλα, πολύ όμορφο πιτσιρικάκι και της «έκανα» από μακριά από τραπέζι σε τραπέζι:

Εσύ θα μου κάνεις το πρώτο μου παιδί και θα είναι και γιος και θα τον λένε Γιώργο. Μου είπε: Είσαι τρελός. Ε, ναι, μού έκανε το πρώτο μου παιδί και το λένε Γιώργο. Ποιος είναι ο τρελός λοιπόν;», πρόσθεσε χαμογελώντας πλατιά ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.

Πηγή: www.newsit.gr