23/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για μήνυση Μαρέβας εναντίον Έλενας Ακρίτα: «Θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ»

Εντυπωσιακές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Έλενα Ακρίτα και τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, με… φιλική συμμετοχή από τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση περί προσφυγής της συζύγου του στη δικαιοσύνη κατά της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να πραγματοποιήσει και ο ίδιος παρέμβαση.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στα social media ο πρωθυπουργός όχι μόνο κάνει λόγο για «διαχρονική» στοχοποίηση της συζύγου του, ζητώντας να μείνει η οικογένειά του εκτός πολιτικής σύγκρουσης, αλλά ανακοίνωσε και πως είναι πανέτοιμος να παραστεί στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισής της!

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ως εξής:

«Γράφω αυτήν την ανάρτηση ως σύζυγος και όχι ως Πρωθυπουργός. Από την ημέρα της εκλογής μου ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά. Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κάνεις αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά.

Όμως αντέξαμε, και προς στιγμήν νομίσαμε ότι τουλάχιστον αυτή η φάση της πολιτικής τοξικότητας έχει παρέλθει. Μέχρι που η Μαρέβα ξαναέγινε πρωτοσέλιδο με ένα τελείως ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα. Για να ακολουθήσει μια χυδαία και απρόκλητη ανάρτηση της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση.

H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου.»


Πηγή: www.diaforetiko.gr