24/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Νάνσυ Νικολαϊδου: Όφειλα να εκφράσω στην Ελένη Μενεγάκη την ευγνωμοσύνη μου

“Το ευχαριστώ δεν ήταν για την εκπομπή αλλά για αυτή τη σχέση που έχω με την Ελένη” δηλώνει η Νάνσυ Νικολαϊδου.

Στο τέλος της Ελένης Μενεγάκη από την καθημερινή ζώνη, με την οποία συνεργάστηκε τηλεοπτικά στο MEGA, αλλά και στις δύσκολες συνεργασίες που συνάντησε η ίδια στο παρελθόν αναφέρθηκε η Νάνσυ Νικολαϊδου στην εκπομπής Summer’s Cool και τον δημοσιογράφο Ισίδωρος Φίκαρης το μεσημέρι της Τρίτης.

“Στην τελευταία εκπομπή συγκινήθηκα γιατί είμαι ένας άνθρωπος που με ξεπερνάει το συναίσθημα. Δηλαδή δεν το διαχειρίζομαι ψυχρά επαγγελματικά, κακώς ίσως, αλλά έτσι κάνω πάντα. Χώρια που το ευχαριστώ δεν ήταν για αυτή την εκπομπή, το ευχαριστώ είναι για αυτή τη σχέση που έχω με την Ελένη. Όφειλα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, την αγάπη μου, το ευχαριστώ μου σε μια γυναίκα με την οποία πάνω απ’ όλα χτίσαμε μια σχέση” εξομολογήθηκε αρχικά η γνωστή τηλεκριτικός.

“Πάμε όλοι με ένα φως στις καινούργιες δουλειές. Δεν είναι απαραίτητο ότι το φως αυτό θα είναι φως μέχρι το τέλος γιατί πολλές φορές το φως έχει συναντήσει το σκοτάδι. Ξέρεις κανέναν άνθρωπο που να μην περνάει και δύσκολα κάποια στιγμή στα χρόνια που δουλεύει; Εννοείται ότι υπήρξαν και πολύ δύσκολες συνεργασίες και συνεργασίες τις οποίες τις έκανα γιατί έπρεπε να τις κάνω. Δεν είμαι χομπίστρια, ζω από αυτή τη δουλειά, οπότε ουσιαστικά ήταν σλάλομ επιβίωσης”.

“Νομίζω ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει πει σε όλους τους τόνους ότι αυτή τη στιγμή πάει να κάνει διακοπές. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να την περιμένει τον Σεπτέμβρη. Η τηλεόραση μπορεί να υπάρξει χωρίς κανέναν μας” υπογράμμισε η Νάνσυ Νικολαϊδου.

Πηγή: www.newsit.gr