23/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
MEDIA

Ναταλία Γερμανού: Ο Ηλίας Ψινάκης κλήθηκε στο J2US για να κάνει ίντριγκα

“Τα χοντροκομμένα αστεία του Ηλία, τα οποία πάρα πολύ συχνά ξεπερνούν τα όρια, είναι γνωστά σε όλους εδώ και πάρα πολλά χρόνια από τότε που ήταν κριτής σε τάλεντ σόου” υπογράμμισε η Ναταλία Γερμανού.

Το δικό της σχόλιο έκανε η Ναταλία Γερμανού για όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης στον αέρα του J2US για την Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια πήρε θέση, αναφέροντας πως και η ίδια έχει δεχθεί στο παρελθόν αστεία του και πλέον δεν θα λειτουργούσε με τον ίδιο τρόπο.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανού επισήμανε αρχικά πως «το πράγμα εδώ είναι πολυσύνθετο, άβολο και λίγο παράξενο γιατί για τον Ηλία έχω πολύ τρυφερά συναισθήματα. Τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια, είναι φίλος μου και τον αγαπώ. Τώρα, από την άλλη, τα χοντροκομμένα αστεία του Ηλία, τα οποία πάρα πολύ συχνά ξεπερνούν τα όρια, είναι γνωστά σε όλους εδώ και πάρα πολλά χρόνια από τότε που ήταν κριτής σε τάλεντ σόου».

«Αυτό το αστειάκι, αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι, που έγινε με το στράπλες φόρεμα της κα. Λιόλιου έγινε σαφέστατα σε συνεννόηση με την κα. Λιόλιου όπως και τότε στο Dream Show όταν μου έλεγε και μένα, που ήμουν νούμερο εγώ τότε, «σήκω πάνω να σε πειράξω και να δούμε το μίνι σου». Εγώ βεβαίως έλεγα “να σηκωθώ, να με πειράξεις και να δούμε το μίνι μου” γιατί ήμουν ένα χαζό πλάσμα που, μέσα στον ναρκισσισμό μου, ήθελα να φανούν τα φουστανάκια μου και όλα αυτά. Αλλά εν γνώσει μου, δεν με έφερε ποτέ σε δύσκολη θέση εξ απήνης. Ήξερα εκ των προτέρων τι αστείο θα μου κάνει, όπως και ο Μικρούτσικος ήξερε τι διάλογος θα διεξαχθεί ανάμεσα τους».

«Μπορούμε να αθωώσουμε οτιδήποτε είναι συμφωνημένη όμως;» ρώτησε τότε η Εβελίνα Νικόλιζα για να απαντήσει, με σαφήνεια, η παρουσιάστρια της εκπομπής ως εξής: «Όχι, θα ολοκληρώσω την σκέψη μου. Δεν αθωώνω κανέναν και δεν κατηγορώ κανέναν γιατί δεν είμαι δικαστίνα. Ούτε πρύτανης είμαι ούτε φορά καμία μαύρη μπέρτα.

Ίσα ίσα που θέλω να πω ότι η Μαίρη Συνατσάκη υπήρξε ακτιβίστρια και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών και όλων των αδύναμων πλασμάτων πολύ πριν ξεκινήσει το metoo και πολύ πριν μπει στη διαδικασία να πουλάει οτιδήποτε, είτε ρούχο είτε οτιδήποτε».

   

«Ο Ηλίας Ψινάκης κλήθηκε να κάνει ίντριγκα για να ανέβουν τα νούμερα, έτσι; Για να μην κοροϊδεύουμε και τον κόσμο. Την έκανε» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της μεσημβρινής της εκπομπής στον Alpha.

Πηγή: www.newsit.gr