03/03/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Νέες έρευνες του Ανθρωποκτονιών στο σημείο της εκτέλεσης στη Μάνδρα – «Πάντα είχε μαζί του ασφάλεια» λέει η οικιακή βοηθός του Γιαλιά (εικόνες) – Law & Order

Νέες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το Ανθρωποκτονιών στο σημείο της εκτέλεσης στη Μάνδρα. Οι Αρχές συνεχίζουν να ψάχνουν τα κίνητρα της δολοφονίας του Χρήστου Γιαλιά, ενώ εξετάζουν τα οικονομικά κίνητρα.

Οι δράστες φαίνεται τον παρακολουθούσαν πριν πραγματοποιήσουν το χτύπημά τους, ενώ γνώριζαν πως τη συγκεκριμένη ημέρα δεν είχε μαζί του προσωπική ασφάλεια.

Ο άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος στο όχημά του, σε μικρή απόσταση από το σπίτι του. Οι δράστες τον είχαν σκοτώσει ανοίγοντας πυρ σε βάρος του και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητό του.

Την ίδια ώρα, σοκαρισμένη είναι η οικιακή βοηθός του 59χρονου επιχειρηματία, που έπεσε νεκρός μετά το μαφιόζικο χτύπημα στη Μάνδρα.

«Είμαι σοκαρισμένη» δήλωσε η εργαζόμενη του θύματος, που ασχολούνταν με το εμπόριο κρεάτων και είχε διατελέσει πρόεδρος ομάδων της β’ εθνικής κατηγορίας.

«Είχα ρεπό χθες, ήρθα σήμερα στη δουλειά μου και είδα μπροστά μου τα καμμένα εξαρτήματα από το αυτοκίνητο του αφεντικού μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω» συμπλήρωσε η γυναίκα.

dolofonia mandra 8 2 2024

Σύμφωνα με τον ίδια, ο 59χρονος είχε πάντα μαζί του ασφάλεια, γεγονός που δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με το πού βρίσκονταν κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης και γιατί δεν είχε μαζί την προσωπική του ασφάλεια.

Σημειώνεται πως η έρευνα των Αρχών για τη δολοφονία είναι σε πλήρη εξέλιξη και γίνεται προσπάθεια για τον εντοπισμό της διαδρομής που ακολούθησαν οι δράστες.

Το σημείο όπου βρέθηκε το απανθρακωμένο σώμα του θύματος είναι απομακρυσμένο και δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας σε κοντινή απόσταση, έτσι γίνεται προσπάθεια να βρεθεί υλικό από πιο μακριά, αλλά και από το σπίτι του επιχειρηματία.

Πηγή: lawandorder.gr