23/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκαια: Εδώ έπεσε νεκρός ο 39χρονος από τα πυρά του πεθερού του – «Στέλιο γύρνα πίσω», φώναζε η γυναίκα του

Ένα σοκαριστικό παρασκήνιο κρύβεται πίσω από την άγρια δολοφονία του 39χρονου από τον πεθερό του στη Νίκαια. Ο τελευταίος ήρθε αποφασισμένος από τη Θεσσαλονίκη για να «τελειώσει» τον γαμπρό του και με μία καραμπίνα τον σκότωσε εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου.

Συγκλονίζουν τα πρώτα στοιχεία γύρω από το χρονικό της δολοφονίας στη Νίκαια, με τον 39χρονο να πέφτει νεκρό από τα πυρά του πεθερού του, ο οποίος πίστευε ότι το θύμα ήταν υπεύθυνο για τον χωρισμό του από τη γυναίκα.

Ο 64χρονος δράστης είχε χωρίσει με τη γυναίκα του, θεωρώντας πως εκείνη είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι του γαμπρού και της κόρης του στη Νίκαια. Έτσι, κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη αποφασισμένος να εκτελέσει τον γαμπρό του, για να τον εκδικηθεί, νομίζοντας πως το ζευγάρι «κρύβει» τη γυναίκα του από εκείνον.

Στην παρακάτω φωτογραφία – ντοκουμέντο του newsit.gr καταγράφεται το σημείο όπου διαπράχτηκε το έγκλημα.

Την ίδια ώρα, συγκλονιστική είναι η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος είδε δράστη και θύμα να κείτονται νεκροί. «Εγώ ανέβαινα το δρόμο κι άκουσα ένα θόρυβο. Φτάνοντας σε αυτό το σημείο είδα δύο ανθρώπους πεσμένους. Ο ένας ήταν χτυπημένος στο κεφάλι και ο πεθερός ξάπλα στο πεζοδρόμιο κι η καραμπίνα αριστερά του. Λίγο πιο πάνω ήταν κι ένα κατσαβίδι και δύο φυσίγγια. Από ότι άκουσα να λένε η γυναίκα του θύματος φώναξε “Στέλιο γύρνα πίσω”», δηλώνει ο μάρτυρας στο newsit.gr.

Στο μεταξύ, άλλoι μάρτυρες κάνουν λόγο για βίαιη συμπεριφορά του δράστη προς τη σύζυγό του, φέρνοντας στο προσκήνιο σκηνικά ενδοοικογενειακής βίας. «Μια χαρά οικογένεια, βιοπαλεστές οι άνθρωποι. Άκουσα τους πυροβολισμούς και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν καμιά εξάτμιση», δηλώνει στο newsit.gr οικογενειακός φίλος του ζευγαριού από τη Νίκαια.

«Ο πεθερός ήταν χωρισμένος, κακοποιούσε τη γυναίκα του και ο Στέλιος με τη γυναίκα του είχαν  φέρει την πεθερά του στην Αθήνα και της είχαν βρει δουλειά. Είχε έρθει πριν δύο τρεις μήνες η πεθερά του Στέλιου. Είχαν κάνει αγωγή ή ασφαλιστικά μέτρα στον πεθερό του για να μην πλησιάζει τη γυναίκα του κι αυτός πήγε και ”καθάρισε” τον Στέλιο».

Παράλληλα, για ενέδρα θανάτου κάνει λόγο ένας από τους γείτονες του θύματος, μιλώντας στο newsit.gr. «Έβγαλε το πρωί από το γκαράζ  το αυτοκίνητο για να πάει στην δουλειά του και του την είχε στημένη και τον χτύπησε.

Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για να σκοτώσει. Γιατί ο δράστης είχε χωρίσει με τη γυναίκα του και τη φιλοξενούσε ο γαμπρός του. Δεν ξέρω τι προηγούμενα είχαν κι έγινε αυτό το κακό».

Στα παρακάτω πλάνα καταγράφονται οι τραγικές στιγμές που εκτυλίστηκαν μετά το έγκλημα, με τους συγγενείς του θύματος να αγκαλιάζονται, θρηνώντας για τον άνθρωπό τους, που χάθηκε τόσο βίαια από τη ζωή.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Πηγή: www.newsit.gr