10/12/2023
Αθηνά, Ελλαδα
LIFESTYLE

Νίκος Βέρτης: Δεν με θέλει καμία γυναίκα, θέλω να παντρευτώ να κάνω οικογένεια

«Δεν μπορώ να αποσυρθώ, έστω για λίγο, δουλεύουν 220 οικογένειες μαζί μου», λέει ο Νίκος Βέρτης, που δεν κρύβει ότι όταν κάνει παιδιά, θα θέλει να ζήσει το μεγάλωμά τους.

«Δεν με θέλει καμία γυναίκα», αστειεύτηκε ο Νίκος Βέρτης στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» και παραδέχτηκε πως «με στεναχωρεί που λένε ότι δεν έχω παντρευτεί ακόμη, αφού είναι η αλήθεια. Θέλω πολύ να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια.

Όταν το αποφασίσω, θέλω να είμαι εκεί και με αγχώνει γιατί πρέπει να αφήσω τη ζωή που κάνω τώρα. Όταν συμβεί θέλω να είμαι με τα παιδιά μου, να τα μεγαλώσω εγώ. Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν 20 χρονών και πω έχασα αυτή τη χαρά να τα μεγαλώσω. Θέλω πολύ να αποκτήσω παιδιά και θα γίνει. Θα κάνω ένα επαγγελματικό διάλειμμα ή θα ηρεμήσω λίγο από τις επαγγελματικές υπερβολές μου».

Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι έχει σκεφτεί να κάνει επαγγελματικό διάλειμμα, αλλά «δεν μπορώ να αποσυρθώ, έστω για λίγο, δουλεύουν 220 οικογένειες μαζί μου. Θα πρέπει κάποια στιγμή να αποσυρθώ, ουδείς αναντικατάστατος».

«Συμφωνώ με τη Θέμιδα Μπαζάκα ότι πρέπει να μπει η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία αλλά γιατί να βγουν τα θρησκευτικά; Η θρησκεία πρέπει να είναι επιλογή αλλά όχι να βγει από το σχολεία, οι πρόγονοί μας πολέμησαν για τη θρησκεία», είπε ακόμη ο Νίκος Βέρτης.

Αποκάλυψε επίσης πώς αντιμετωπίζει όταν κάτι κακό του συμβεί και χρειάζεται να βγει να τραγουδήσει. «Γίνεται ένας χαμός πίσω από τη σκηνή αλλά όταν βγεις πάνω πρέπει να μην δείξεις τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Όταν μου συμβαίνει κάτι έχω την προσευχούλα μου, πάντα. Η πίστη παίζει καθοριστικό ρόλο για εμένα, μου ζεσταίνει την καρδιά και την ψυχή. Όταν με πιάνει η πονηριά μου και η ζήλεια μου, η πίστη με συνεφέρνει».

 

Αναφερόμενος στο body shaming και τον ρατσισμό κάθε μορφής, μετά και την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να μην πει το στίχο «χοντρή νευρικιά» όταν τραγούδησε τον «Άδωνι», ο Νίκος Βέρτης είπε: «Η λέξη χοντρή υπάρχει και δεν θα την διαγράψουμε από το λεξιλόγιο. Κι εγώ όταν βάζω κιλά, λέω είμαι χοντρός. Μια λέξη έχει την ερμηνεία που της δίνεις. Δεν θα ξεχάσω που στην Ολλανδία με αποκαλούσαν ‘’Έλληνα’’ όταν ήθελα να με προσβάλουν. Ο κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που νιώθει, αν δω κάτι που δεν μου αρέσει κάτι δεν θα το κρίνω».

Πηγή: www.newsit.gr