20/07/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Ο αστέρας του Youtube, Speed το… τερμάτισε: Κάλεσε σε live streaming την Άμεση Δράση επειδή τον… κυνηγούσαν – Ο διάλογος με την αστυνομικό (βίντεο) – Law & Order

Ο IShowSpeed έφτασε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας. Ο διάσημος streamer IShowSpeed έφτασε στην Ελλάδα στο πλαίσιο της εκτεταμένης ευρωπαϊκής καλοκαιρινής περιοδείας του. Με δεκάδες εκατομμύρια ακολούθους σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά στο Youtube, ο IShowSpeed έχει γίνει μια ισχυρή προσωπικότητα στον ψηφιακό κόσμο.

Μετά από μια περιπετειώδη επίσκεψη στο Όσλο, μετά την παραμονή του στη Γερμανία, ο IShowSpeed προσγειώθηκε και στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της αρχικής του βόλτας στο πάρκο του Πεδίου του Άρεως, ο IShowSpeed προσέλκυσε σημαντική προσοχή, ιδίως από νεαρούς θαυμαστές. Η παρουσία του προκάλεσε ενθουσιασμό στο πλήθος, με πολλούς να αρπάζουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με τον δημοφιλή streamer.

Η επίσκεψη του IShowSpeed στην Ελλάδα αναμένεται να συνεχίσει να συγκεντρώνει σημαντικό ενδιαφέρον, καθώς οι οπαδοί περιμένουν με ανυπομονησία περισσότερες αυθόρμητες αλληλεπιδράσεις και ζωντανές συνδέσεις του streamer.

Το τηλέφωνο του Speed στην Αστυνομία

Ένα από τα highlights του βίντεο ήταν το τηλεφώνημα του γνωστού Youtuber στην Άμεση Δράση! Ο λόγος; Για να… παραπονεθεί για τα εκατοντάδες άτομα που τον κυνηγούσαν! Στο πλαίσιο του γνωστού του χιούμορ φυσικά, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που… μπλέκει με τις Αρχές στις χώρες τις οποίες επισκέπτεται!

Δείτε το απόσπασμα στο 1:11:30


Πηγή: lawandorder.gr