24/05/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΚΥΠΡΟΣ

Ο «χαλασμός Κυρίου» που αναμένεται κατεβάζει το φεγγάρι στη Λάρνακα

Με φόντο την Κίτρινη Προειδοποίηση που εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία για έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν το Σάββατο και την Κυριακή το νησί, το φεγγάρι που αποτελεί πόλο έλξης τις τελευταίες ημέρες στη Λάρνακα, κατεβαίνει.

Η σχετική ανακοίνωση:

Λόγω κακών καιρικών συνθηκών, αύριο Σάββατο 18 Νοεμβρίου, δυστυχώς λάβαμε την απόφαση να κατεβεί το Φεγγάρι. Για αυτόν τον λόγο θα ακυρωθεί επίσης ολόκληρο το πρόγραμμα για τα παιδιά. Απολογούμαστε, αλλά πρωτίστως εκτιμούμε την υγεία και την ασφάλεια όλων. Για όσους έχουν ήδη πληρώσει για το πλανητάριο, έχετε λάβει email αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων.
Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που δεν προχωρήσετε σε αίτημα επιστροφής χρημάτων όλα τα έσοδα θα δοθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Ενηλίκων ΑμεΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, ο οποίος συστάθηκε με πρώτιστο στόχο τη λειτουργία ενός σύγχρονου Κέντρου Ημέρας για Άτομα με Αναπηρίες (ΑμεΑ) άνω των 21 ετών.
Αν θελήσετε μπορείτε ακόμα να απολαύσετε το φεγγάρι απόψε, είσοδος ελεύθερη. Για το πρόγραμμα της Κυριακής θα σας κρατήσουμε ενήμερους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας για μια ακόμη φορά
Once in a Blue Moon και Wonderdots

Πηγή: omegalive.com.cy