20/04/2024
Αθηνά, Ελλαδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έστειλε γράμμα στον μικρό εαυτό του: «Μην είσαι τόσο σκληρός, τα πας εξαιρετικά»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ του Παναθηναϊκού, πρωταγωνιστεί στο νέο video της Euroleague, για τη στήλη “Ένα γράμμα στο μικρότερο εαυτό μου” και δείχνει τη θετική διάθεση που έχει πλέον στο μπάσκετ.

Στο γράμμα του, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ζητάει από το μικρότερο εαυτό του να απολαύσει ακόμη και τις ήττες και τους τραυματισμούς, καθώς όλα αυτά οδήγησαν στην πραγματοποίηση των ονείρων του, με τον Ισπανό φόργουορντ να έχει αγωνιστεί στο NBA και να έχει κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ με την Εθνική του Ομάδα, ενώ πλέον διεκδικεί τη Euroleague με τον Παναθηναϊκό.

Το γράμμα του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον εαυτό του

«Απλά απόλαυσε το ταξίδι. Συνέχισε. Τα πας εξαιρετικά. Όλες οι θυσίες που έκανες κι όλες οι προτεραιότητες που έθεσες σου βγήκαν σε καλό. Μην είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου στις ήττες, απόλαυσε το ταξίδι. Διασκέδασε κάθε τραυματισμό, κάθε πτώση σου, θα σε κάνουν ακόμη πιο δυνατό.

Συνέχισε να έχεις εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου, στην όλη διαδικασία, έχε υπομονή. Θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Θα υπάρξουν σκληρές ήττες, οδυνηροί τραυματισμοί, δύσκολες αποφάσεις, αλλά δεν είσαι μόνος. Η οικογένειά σου κι οι φίλοι σου θα είναι δίπλα σου σε όλη τη διαδρομή, θα είναι σπουδαίο ταξίδι.

 

Θα αξίζει κάθε θυσία, κάθε προσπάθεια, κάθε πισωγύρισμα, κάθε ήττα, κάθε κακή ημέρα, κάθε δάκρυ, έχε μου εμπιστοσύνη. Ακόμη κι αν δεν το πιστεύεις, τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα. Δε θέλω να σου πω πως θα καταφέρεις το ένα και το άλλο, ίσως σταματήσεις να δουλεύεις σκληρά.

Συνέχισε, θα τα πας εξαιρετικά. Απλώς μην είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου στις ήττες και στους τραυματισμούς. Έχε υπομονή κι εμπιστοσύνη στη διαδικασία, είναι μεγάλη η διαδρομή. Θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, οπότε συνέχισε τη σκληρή δουλειά. Αρκεί».

Ο Χουάντσο επέστρεψε φέτος στην Ευρώπη από το NBA για τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: www.newsit.gr